Rendes Cannabis-ból is lehet sütni sütit?
Figyelt kérdés
Olvastam neten pár receptet és azt írták Cannabis Sativa-ból ajánlott (levél,szár). Nos nekem holland Cannabisból kellene hétvégére spanoknak összedobni egy kis finomságot,egy sütit vagy muffint mind1 végülis. Szerintetek ettől a csodaszertől is megjön a várva várt hatás?2012. szept. 5. 17:31
1/6 anonim válasza:
szerintem simán. ugyanúgy van benne thc gondolom úgyh befog ütni... jó szétcsúszást :DD
2/6 A kérdező kommentje:
köszi a választ:) és a jó kívánságot is!:D meglesz;):P
2012. szept. 5. 19:30
3/6 A kérdező kommentje:
ja egy kérés még:) nemtud valaki egy jó receptet ide másolni?:) vagy nagyából hogy mit hogy kell:) első alkalom és kicsit parázok h elcseszek vele 20g-t ha nemsikerül:DD
2012. szept. 5. 19:31
4/6 anonim válasza:
szia,
kenderforum-on vannak képes receptek.
5/6 mr.brown válasza:
Igazából bármelyik süti recept jó csak az a lényeg, hogy amit szeretnél belerakni rakni azt előtte párórára futtasd meg vajon, de vigyázz 200C fölé ne menjen a hőmérséklet!!!
6/6 mr.brown válasza:
Ha jövőhétre is akarto sütizni akkor itt egy recept:
Csokoládés muffin
Hozzávalók:
15 dkg liszt
15 dkg cukor
15 dkg vaj
5 dkg keserű kakaópor
5 dkg étcsokoládé
2 tojás
fél csomag sütőpor
Elkészítés:
Keverd össze a hozzávalókat, hogy a tészta szép sima legyen. Robotgéppel is lehet keverni, úgy még gyorsabb. Adagold ki a 12 muffinformába, majd 170 fokon süsd meg /kb. 20-25 perc/
És ahogy előbb írtam csak a cuccot vajon gőz fölött futtasd meg.
Érdemes virágból vagy trimlevélből csinálni.
Én a szárat nem raknám bele max akkor ha a fentebbi részből van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!