Hogyan lehet strandon rendes szemüvegben lenni?
Figyelt kérdés
Muszáj viselnem mert elég nagy dioptriás, enélkül elég nagy homály van...:/ kontaktlencsém nincsen.. maradjon rajtam vagy hogy? aki volt igy strandon lécci irjon:)2012. júl. 4. 19:48
1/6 anonim válasza:
Mért lekapják a fejedről? Egyszerű, kint rajtad van, víz alá meg nem mész. Vagy odarögzítheted egy jó erős ragasztószalaggal körbetekerve a fejed.
2/6 anonim válasza:
Párom múlt hétvégén otthon hagyta a kontaktlencséjét és gond nélkül strandolt, ugrált meg minden.Egyszer sem esett le, amúgy én nekem meg napszemüvegem volt és azzal sem volt gond.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi:)) hát lekapni nem kapják le, de félek hogy leesik, de vigyázni fogok:) és csak nem:)
2012. júl. 4. 19:56
4/6 anonim válasza:
Hát attól függ. :D Baja nem lesz, attól ne félj (legalábbis kicsi az esély), de ha ugrálnak melletted, vagy labdázol, ugrálsz, akkor összevizezed, és nem fogsz látni. :D
Szóval ha csak csendes menjünk be a Balcsiba egy kört sétálni, akkor oké, ha viszont haverokkal fejesugrás, akkor inkább vedd le. :D
Érdemes lenne legalább nyárra ilyenek miatt venni egy csomag egynapos lencsét, már ha a szemed bírja. Kicsit drága, de azért sokkal egyszerűbb, nem? :)
5/6 anonim válasza:
Utcán is ugyanannyi esélyed van arra, hogy leessen.
6/6 A kérdező kommentje:
Hát igen, de 15 évesen nincs rá lehetőségem... sajna
2012. júl. 4. 20:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!