Miért 4 ujjasak a rajzfilm figurák?
Figyelt kérdés
2009. júl. 27. 15:43
1/7 anonim válasza:
Pontos választ nem tudok mondani de mint "rajzoló"(elég sokat rajzolok és állítólag egész jól) könnyebb négy ujjat rajzolni mint 5-öt hiszen a hüvelykujjat nehezebb mert nincs a "sorban". Másik elképzelésem elég hülyeség sőt nagyon is az de lehet így akarták szemléltetni hogy az csak mese:D na mondtam hogy butaság.
2/7 anonim válasza:
De nem, mert van hüvelkyujjuk, de többiből 3.
Biztos nem fér oda több, olyan vékony a keze, ugy hogy kivehető legyen h az ujj és szép legyen.
3/7 anonim válasza:
Szerintem csak az egyszerűség kedvéért a rajzolónak. (Simpson családban volt egy rész, amikor asszem Lisa mutatott egy képet Bartnak, hogy a jövőben 5 ujja lesz az "embernek". Erre meg Bart: "-Öt új? Csúcs!":D)
4/7 A kérdező kommentje:
lehet az egyszerűség kedvért
köszönöm az eddig válaszokat
2009. júl. 29. 22:33
5/7 anonim válasza:
Egyszerűsítés. Én is 3 (+ hüvelykujj) ujjat rajzolok a saját karaktereimre. Ezt alkotó maga illetve a dönti el, hogy él vele vagy sem, megengedhető-e vagy sem. A rajzfilmes stílusban alkotók többsége él vele, mivel nem kell realisztikusnak lenni, illetve aki ember szerű állatokat (anthro) rajzolók többsége.
Régen megkérdeztem erről egy (külföldi) animátort, ugyanezt válaszolta.
6/7 anonim válasza:
Mert a kisujjat jóformán nem is használjuk, így a rajzfilmfiguráknak se nagyon kell.
7/7 anonim válasza:
mert egyszerűbb és nem kell annyira kidolgozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!