Miért nincs több klasszikus rajzolású rajzfilm?
Én a Herkulesen, Notre dame-i toronyőrön, Egyiptom hercegén nőttem fel, az én gyerekem ezeken a klasszikus rajzfilmeken kívűl mint pl. ezek már csak számítógéppel készült rajzfilmeket fog látni?
Látványosak meg minden, szeretem is őket, de nem tud annyi érzelmet közvetíteni, és olyan intenzíven, mint a klasszikusok. Tényleg nem fognak már egész estés klasszikus rajzfilmet kiadni?
Miért nem? Tényleg nincs rá igény?
Hát az tény hogy sokan szeretnék újra látni az olyan meséket. Megjegyzem én is.
Úgy hallottam hogy azok a rajzfilmek drágábbak, mert ugye mindent megrajzolnak rajta, és már nincs rá pénz h rajzolókat keressenek.
14/L
Utsó, ez ok!
De azért valljuk be, hogy a mainstreamek ebben a műfajban tényleg tudnak/tudtak...
Szeretem én a többi rajzfilmet is, sokáig utáltam a mainstreameket, csak azért mert az. Mára rájöttem, h tényleg sokat számít, h egységesek, h ugyanarra a vonalra épülnek, néha kell a biztonság. Adnak egy életérést, egy hangulatot, amit bár nem tudok magamévá tenni, de 1,5 órára az enyém lehet és ez nagyon jó érzés...
Mondj még példákat a NEM mainstreambe tartozó rajzfilmekre! Ha megkérhetlek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!