Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Egy klasszikus girárnak nem...

Egy klasszikus girárnak nem árt a pengetős játék?

Figyelt kérdés
szóval tudom hogy elsősorban ujjal pengetésre találták ezeket ki, nylon húrok, más hangszín, viszont lehet kapni kifejezettem nylon húros gitárokhoz való pengetőt, a puha pengető tulajdonképpen. ezzel játszva hosszabb távon nem káros a gitárra, húrokra?ének kísérésére, akkordozásra gondolok elsősorban.
2009. szept. 1. 13:23
 1/5 anonim ***** válasza:
nem lesz semmi baja, lehet hog ypicit gyorsabban kopik, dehát nem akkora összeg húrt cserélni a gitáron...
2009. szept. 1. 14:07
 2/5 anonim ***** válasza:
ahol húrokat tudsz venni, ott pengetőt is kapsz. van ezer féle keménységű, az eladó biztos fog segíteni a problémádban.
2009. szept. 1. 14:19
 3/5 A kérdező kommentje:
tudom, vettem is hozzá "jim Dunlop Usa nylon .60" pengetőt hmm..ez még puhább mint amit alapból adtak hozzá (mert ilyen packban volt ez a gitár) csak attól félek hogy hoszabb távon ez nem koptatja-e ki a bundokat pl és zörög a gitár vagy ilyesmi. azért köszönöm a válaszokat
2009. szept. 1. 14:23
 4/5 anonim válasza:
tobb mint 3 eve csak pengetovel jatszok rajta mert ugy konnyebb az akordokat es nem lett semmi baja a gitarnak es majdnem minden nap hasznalom. De szerintem kerdezz meg olyan valakit aki ert hozza :D
2009. szept. 2. 09:05
 5/5 A kérdező kommentje:
:)
2009. szept. 2. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!