Mi a véleményetek Kovács Fruzsina hírolvasásáról? Csak szerintem gáz?
Szia!
Olvasva a kérdésedet, az jutott eszembe, hogy vajon mielőtt időt és energiát szenteltél annak, hogy megoszd emberekkel ezt az igen rövid kis véleményt, mi futhatott át benned?
Minden bizonnyal azt gondoltad, hogy nagy ez az internet, miért ne lenne rajta hely egy ilyen primitív és egyszerű minősítésnek?
A bökkenő csak az, hogy egy ilyen kifejezéstelen szóval, mint hogy gáz..nem igazán illik jellemezni valakit aki pályakezdő, és nyilvánvalóan nem úgy jött a világra, hogy ismeri a hírolvasás minden rejtélyét.
Nem tudom, hogy te mivel foglalkozol, de szívből gratulálok, ha 22 évesen hibátlanul tudtad/tudod művelni a hivatásodat a mindennapokon.
Én azt gondolom, hogy három dolog szükséges ahhoz, hogy valaki elérje a kitűzött célját az életben.
Szorgalom, kitartás és alázat. Kevés ember van, aki elmondhatja magáról, hogy mindhárom tulajdonságot birtokolja...
Azt a legkönnyebb megtenni, hogy minősítsünk a világhálón, anélkül, hogy ismernénk igazán az illetőt, akiről írunk...persze ha ismernéd,akkor talán tudnád, hogy nagyszerű emberről van szó, aki szorgalmas, kitartó és alázatos!
Ennek köszönhetően kiváló hírolvasó lesz belőle hamarosan, akkor is, ha egyesek szerint ma még egyszerűen csak gáz...
Szia!
Teljesen rendben van, hogy egy pályakezdönek még sokat kell gyakorolnia, viszont akkor nem bízok rá olyan feladatot, amit nem tud maradéktalanul végrehajtani. Egy sebészt sem dobnak be a mélyvízbe, hogy tessék, operálj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!