Fimo soft gyurma égetés után miért marad hajlítható, és gumi állagú?
Figyelt kérdés
Fimo soft gyurmát vettem, megformáztam, 130 fokon 30 percig sütöttem, és mégis hajlítható. Pedig már sütöttem nem egy gyurmát ki, ez volt csak az első, ami soft volt. Van ennek valami köze a kiégetett állaghoz?2012. aug. 24. 14:40
1/2 anonim válasza:
Szia! Pont az a jó, hogy bizonyos szinten rugalmas marad, ugyanis így nehezebben törik, tartósabb. Dolgoztam más gyurmával is, de az sajnos könnyen tört pedig úgy kezeltem ahogy írta. Szóval a Fimo szuper, nekem bevált!
2/2 A kérdező kommentje:
Nekem meg pont az a bajom, hogy rugalmas... xD
2012. szept. 6. 13:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!