Süthető gyurma! A kész kisütött holmi állaga mennyire különbözik gyurmafajtánként? Milyen tapintású a kész cucc?
Figyelt kérdés
A nagyobb márkák, pl FIMO és Cernit, sculpey közti különbségek érdekelnének. Gumisabb szerű, vagy inkább mint a porcelán, esetleg műanyag? Pl. ha pengével szét akarom vágni, akkor reped, vagy hasad szépen (pl millefiorinál, sütés utáni szeletelésnél) Melyiket ajánlod kezdőnek?2012. júl. 5. 10:48
1/1 anonim válasza:
Inkább olyan mint a műanyag. A millefiorit nem sütés után, hanem előtte kell szeletelni, és azt pedig könnyű. Egyébként nálam a Fimo vált be. Igaz az drágább valamivel a többinél, de legalább az állaga mindig megfelelő, könnyű vele dolgozni és nagyon sok színben kapható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!