Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék szépen rajzolni?

Hogyan tudnék szépen rajzolni?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Nagyon szeretnék szépen rajzolni,portrékat és anime/manga figurákat.Próbálgattam,de nem sikerült. :|

Legjobban feliratokat tudok rajzolni,de nagyon érdekelne a portré és az anime/manga figurák rajzolása.Erről van könyvem is,ahol le van írva elméletileg kezdőknek szóló könyv,de elég nehéz dolgok vannak benne.Próbáltam online tanfolyamot is,de az szinte semmit nem ért [nekem]. Pénzem nincs tanfolyamokra,és elég messze is lenne amiket néztem.Ötletek ? :'|

2012. aug. 22. 13:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Gyakorlással, sok-sok gyakorlással, ha van tehetséged akkor könnyebben fog menni, meg szánj rá időt, ha kell egy, másfél órát egy-egy képre.
2012. aug. 22. 16:09
 2/4 anonim ***** válasza:
Idő kell hozzá, meg tehetség.. legalább egy pici hogy azt fejleszthesd
2012. aug. 24. 16:17
 3/4 anonim válasza:
nem szabad feladni.mindig újra és újra kell próbálkozni.én a nyáron sokat rajzoltam és lám meglett az eredménye.ahogy lapozgatom a rajztömböt, észreveszem, hogy nagyon látványosan fejlődtem.Úgyhogy gyakorlás gyakorlás! google képekbe írd be hogy how to draw, még az is segíthet
2012. aug. 26. 22:31
 4/4 anonim válasza:
hát azzal nem fogsz semmire se menni a ha te le másolod,inkább a fejed be tervezd meg és rajzold le ami el gondoltál
2012. szept. 2. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!