Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék szépen rajzolni?

Hogyan tudnék szépen rajzolni?

Figyelt kérdés

12 éves vagyok, szeretnék szépen tudni rajzolni. Elvileg a tehetségem meg van hozzá....

Próbáltam másolgatni, vagy videók alapján ugyanazt lerajzolni, legtöbbször nagyonjól sikerül. Mit ajánlotok még?

Jó ez a módszer?

2009. okt. 12. 20:08
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen, ez jó módszer. Próbálj kitenni magad elé egy tárgyat és lerajzolni, ha kész vagy, akkor pedig grafittal árnyékold szépen. Az nagyon szép tud lenni! Rajzolj minél többet, mert tudod: gyakorlat teszi a mestert!^^
2009. okt. 12. 20:19
 2/3 anonim ***** válasza:

Egy - két rajzodat meg is tudnád mutatni ?? Kíváncsi vagyok

a tehetségedre, ha nem vagy ellenére.

Mellesleg én is rajzolok.

2009. okt. 28. 14:42
 3/3 anonim válasza:
Hallottál már a jobb agyféltekés rajzolásról? Szerintem nagyon jó módszer, ha tényleg szépen akarsz rajzolni. Nekem is sokat segített. Vannak tanfolyamok, de ha nem szánsz rá annyi pénzt, akkor ajánlom Betty Edwards Jobb agyféltekés rajzolás c. könyvét. :) További jó rajzolást! :D
2010. júl. 6. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!