Vizoviczky nak azért sokat köszönhet Magyarország nem?
Eltekintve a történtektől szerintem sokat köszönhetünk Neki. Világszínvonalban is kiemelkedő szórakozóhelyeket hozott létre a semmiből. A külföldiek jöttek hozzánk bulizni, mert Közép Európában itt vannak a legjobb helyek.
Szerintem továbbra is az élet császára. Igencsak maradandót alkotott. STUDIO, BED BEACH, DOKK, WHITE ANGEL, CORONITA mind-mind örökre beírta magát a történelembe.
Ti hogy látjátok?
Ez gondolom kamu kérdés.
Az összes helye koppintás,ami hazánkban megszokott dolog.
Studio lehetne maradandó,de abból is egy igénytelen,kritikán aluli szart csinált.
Jó sok drogos helyet csinált,vagyis felvásárolt,nem értem miért írtad,hogy a ,,semmiből",és jó sok embert megöletett és eltűntetett.Tehát igen,kur.va sokat köszönhetünk neki.
Olyan embernek köszönj dolgokat,aki normális dolgokat csinál,ezt az embert csak akkor dicsérhetnéd,ha többször jótékonykodott volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!