Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Vizoviczky nak azért sokat...

Vizoviczky nak azért sokat köszönhet Magyarország nem?

Figyelt kérdés

Eltekintve a történtektől szerintem sokat köszönhetünk Neki. Világszínvonalban is kiemelkedő szórakozóhelyeket hozott létre a semmiből. A külföldiek jöttek hozzánk bulizni, mert Közép Európában itt vannak a legjobb helyek.

Szerintem továbbra is az élet császára. Igencsak maradandót alkotott. STUDIO, BED BEACH, DOKK, WHITE ANGEL, CORONITA mind-mind örökre beírta magát a történelembe.

Ti hogy látjátok?

2012. aug. 19. 22:05
 1/3 anonim ***** válasza:
szánalom...
2012. aug. 19. 22:09
 2/3 anonim ***** válasza:
Igen, ez aztán a teljesítmény, gratulálok. Mahatma Gandhi meg elbújhat mellette, mi?
2012. aug. 19. 22:10
 3/3 anonim ***** válasza:

Ez gondolom kamu kérdés.

Az összes helye koppintás,ami hazánkban megszokott dolog.

Studio lehetne maradandó,de abból is egy igénytelen,kritikán aluli szart csinált.

Jó sok drogos helyet csinált,vagyis felvásárolt,nem értem miért írtad,hogy a ,,semmiből",és jó sok embert megöletett és eltűntetett.Tehát igen,kur.va sokat köszönhetünk neki.

Olyan embernek köszönj dolgokat,aki normális dolgokat csinál,ezt az embert csak akkor dicsérhetnéd,ha többször jótékonykodott volna.

2012. okt. 14. 01:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!