Ki ismeri PewDiePie-t?
Jobban szeretem ha hozzáteszik azt is hogy csak a 4. generácót. Aki nem hiszi: utánanézhet a következőknek: Bronycon és Equestria Daily, FiMfiction. Bronycon-t szerintem már leírtam, Equestria Daily a legnépszerűbb Brony oldal, FiMfiction-on pedig a fanfictionok vannak (aki itt brony és nem olvasott fanficet: Cupcakes-et hagyja ki és olvassa el a My Little Dashie-t. Ha valaki nem Brony is el akarja olvasni szivesen linkelem a magyar változatot. Biztos hogy tetszeni fog.)
Mellesleg a show sem ilyen teadélutános sz*rság. Ha megnézed 2. évad utolsó 2 részét az utolsó részben van egy Mátrix utalás ahol a Mane 6 pont úgy veri meg Changeling-eket mint Neo az ügynököket.
A My little Dashie meg annak is jó aki nem brony. Története: Rainbow Dash átkerül a valódi világba, majd egy Brony gondját viseli, saját lányaként neveli 15 évig majd eljönnek érte a többi pony-k és elveszik tőle a "lányát" és minden emléket megsemmisítenek egy fotóalbumon kívül. Még filmet is elkezdtek csinálni belőle a Brony-k és 2013 február körülre tervezik a film felrakását Equestria Daily-re.
Kezdetben nagyon bírtam, ám most már egyre kevésbé. Egyrészt, szerintem elég gagyi, ha valaki konkrétan nagyüzemi szinten gyártja a videókat, és már látszik, hogy csak a sikerre, pénzre hajt; márpedig megesik, hogy PewDiePie akár három, négy videót is feltesz egy nap. Egyet-egyet megnézek, a többi egyszerűen már nem tud érdekelni.
A barátnőjét is bírtam pár hónapig, de már nagyon irritál. Van stílusérzéke, nem is kevés, de nagyon zavar ez a "cuki vagyok, jaj de jó" fíling, ami átjárja az összes videóját. Van egy vagy két videó, amelyben hallani, hogy egyébként teljes értelmes, csak a nagyközönség előtt majmolja Boxxy -t és játssza az ügyefogyott aranyos kislányt. Ráadásul egy kicsit úgy érzem, a pasija hátán akar felkapaszkodni, bár talán félreértem. Egyébként egy teljesen normális csaj lenne jó stílusérzékkel, nem értem, miért játssza itt az agyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!