Ki ismeri PewDiePie-t?
Volt "néhány" szóháború youtubeon hogy a lány rajongókat nem Bro-nak hanem Sis-nek kellene hívni...szerintem ez baromság,ketté választani a Broarmyt ilyen hülyeség miatt?No sir,thank you.Főként hogy szerintem a Broarmy 60%-ban lányokból áll...kik csinálnák a fanartokat ha nem a fangirlök?XD
Szóval úgy találtam rá hogy olyan reakciós videókat néztem,tudjátok amikben az emberek megnéznek dolgokat elmondják a véleményüket,vagy felveszik a reakciójukat.Nah ráakadtam egy olyanra amiben egy kiskölök reagál egy horrorjátékra,a Grudge-ra,amit Pewdie játszott,és néztem,what the fuck?Nagyon röhögtem,főleg a videó végénXD
Szóval beírtam a keresőbe hogy PewDiePie.
...és nem volt megállás.
Egyébként sokféle emberkét szeretek,Toby,Nova,Cry(isteni hangja van<3)mindenkiXDA Béke jó dologXD
Sokkal inkább úgy vannak a Bro-k hogy:
Bro és Brony (mint például én :D)
Bro és Brony hater (ezeket nem értem miért baj ha pewdie egy videójában pl: crazy horse pony-k vannak és a kommentbe egyszer is megemlítik hírtelen 200 hater ott terem és elkezdi elmondani mindennek a brony-kat. Még jó hogy Pewdie nem brony hater.
Bro és nem érdeklik a brony
Utolsó:
A brony -k (bro+pony) azok a férfiak, akik Én Pici Pónimat néznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!