A horrorfilmeken kívül, hogy szoktátok magatokat félelemre "ingerelni"?
2009. júl. 21. 15:47
1/9 anonim válasza:
Nálam a fogorvos elég jól bevált. Holnap megyek és már érzem a gyomromban...
2009. júl. 21. 16:07
2/9 anonim válasza:
Nem szeretek félni. Féltem már eleget életemben.
2009. júl. 21. 16:30
3/9 anonim válasza:
Én este szoktam félni minden horror filmből kiveszek pár ilyesztő alakot és nem bírok aludni pedig tudom, hogy csak hülyeség! =)
2009. aug. 13. 12:11
4/9 Thurston válasza:
Szeretek. Mivel a horrorfilmek inkább viccesek, mint félelmetesek, ezért ezt régen úgy oldottam meg, hogy éjszaka bóklásztam az erdőben meg a hegyekben mindenfelé. Aztán egy idő után már megszoktam. Azóta nem tudom hogy ijesztegethetném magamat. (Viszont az erdőt azóta is imádom.)
2009. aug. 13. 12:12
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:D
Kedves előző!
Ha nem túl személyes, merrefelé laksz? Hogy erdők vannak ott vagy ilyesmi.. mert az olyan jó lenne itt is, csak inenn messze van egy erdő, de mire odaérnék a kutyák 100 h megennének.
2009. aug. 13. 12:38
6/9 anonim válasza:
néha jól esik néha szarul... én a horrorjátékoktól nagyon beszarok xD Dead Space-t nem bírtam kitolni, mert egyszer annyira beszartam, hogy első dolgom volt leszedni a gépről
2009. aug. 13. 13:19
7/9 A kérdező kommentje:
Én mostanában zombikkal álmodok félelmeteseket, pedig nem is féltem előtte tőlük.
Csak mostanában az öcsém játszik a Resident Evil 4 -el és énis nézem őt, talán ezért, meg mostanában láttam a Kaptárt az animációs váltzatát és azért álmodhattam, pedig nem is féltem.. nah mind1..
Várom a további válaszokat.
2009. aug. 13. 13:27
8/9 Thurston válasza:
Sopronban lakom. Persze ez az erdőzés nem teljesen veszélytelen. Jópárszor meggyűlt már a bajom a vaddisznókkal.
A RE4 meg a Deadspace amúgy tényleg jó cuccok ilyen szempontból. Mindegyik eléggé belevágja az ideget az emberbe.
2009. aug. 13. 13:30
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. NEmsokára készülök este megnézni a Kört igaz már 2× láttam
Várom a többi választ:D mert nemsokáig van kiemelve egy kérdés xD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!