Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Rajongok a horrorért, de...

Rajongok a horrorért, de utálok félni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szóval, tényleg élek-halok a horrorfilmekért, imádom őket. Amíg nézem a filmet, addig minden oké, az a kis félelem nem árt, amit ott érzek, nagyon szeretem. De ha egyedül vagyok és sötét van vagy ilyesmi, egyből felidéződnek bennem a képsorok, amiket láttam... és akkor úgy félek, na azt viszont utálom. Mit csináljak ezzel?
2011. aug. 5. 14:17
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
:DDD Én is ilyen vagyok! Csak horror filmeket nézek, és mikor egyedül vagyok este, jól beszívom! Ráadásul minnél jobban ki akarom törölni a fejemből, persze hogy annál közelebb érzem magamhoz mondjuk az Átokból azt a kissrácot. És még elaludni is nehezebben tudok olyankor, úgy félek!
2011. aug. 5. 14:21
 2/9 anonim válasza:

Félni senki se szeret :-). Szerintem küzd le a félelmed vagy egszerűen gondolj valami szépre.

Az se rossz, ha nagyon félsz, hogy horror után rögtön nézel egy vígjátékot. Vagy nappal nézel horrort estefelé vígjátékot. Más ötletem nincs.

2011. aug. 5. 14:25
 3/9 A kérdező kommentje:
Úristen, az átokból a kissrác, tőle pont nagyon félek :D meg a csajtól. meg a körből a csajtól. úristen :D amúgy, az addig oké, hogy vígjátékot nézek meg ilyesmi, de mikor el akarok aludni, minden eddigi horrorfilm eszembe jut, nem tudok szépre gondolni :D
2011. aug. 5. 14:28
 4/9 anonim ***** válasza:
Fúú, nézd meg a magas feszültséget, vagy a Dard Divorce-t. Nagyon gáz! És ne feledd, hogy az ágyad alatt van a kisfiú a macskájával, és szőrösödik a fal, de te nem látod a sötétben! :DDD
2011. aug. 5. 19:07
 5/9 A kérdező kommentje:
szemét vagy :DDDD
2011. aug. 5. 19:11
 6/9 anonim ***** válasza:
Dehogy vagyok! Még a kampókéz is felhasít, lefekvés előtt mondd a tükörbe 5ször a nevét! Eljön érted, hidd el! :)) Amúgy korod?
2011. aug. 5. 19:30
 7/9 A kérdező kommentje:

ismétlem, szemét vagy :D

17/L vagyok egyébként

2011. aug. 5. 19:56
 8/9 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok kb, és pont az Átokból a gyerektől fosok a legjobban :D

Bár szerencsére nem a kedvenc műfajom a horror, szóval kibírom, ha nem kell nézni.

Amúgy Magasfeszültség szerintem pont kicsit sem ijesztő.

Szerintem csak gondolj arra nagyon erősen, hogy ez csak egy film, úgy sem lehet valódi.

Bár ez elég semmilyen tanács, de hátha :)

Vagy nézz a film után hogyan készült felvételeket belőle, nekem ez az Átok után segített, amikor láttam hogyan sminkelik, meg 200 stábtag veszi körül őket.

2011. aug. 5. 21:49
 9/9 anonim ***** válasza:
Pontosan ugyanigy vagyok vele...:D nálam a megoldás h ha lefekvés elött nézek valami vígjátékot ilyen Életem értelmei,Két pasi meg egy kicsi, vagy ha van valami kedcenc sorozatod ahol vannak szerelmesek akkor youtuben sok összevágás van szép zenére,megnézel egyet és már ugy alszol el h az jár a fejedben...pl Lost Sawyer és Kate :D...ha ez se jön be marad a kislámpa :D
2011. aug. 13. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!