Doctor Who/ Ki vagy Doki? rajongók! Szerintetek mi volt a Doctor szobájában?
Szerintem biztos egy olyan útitárs, akit elveszített, vagy mondjuk River, hogy nem találja meg.
Mondjuk nekem fura, hogy Amy rémálma az, hogy a Doctor nem megy el érte, nem pedig az, hogy nem találja meg a lányát.
Szerintem nem utitárs volt, mert aakor milyen alapon választják ki hogy melyik? Az én tippem az a nő akit az End of Time-ban láttunk (akiről a Donna nagypapája is kérdezi hogy ki)
Amugy szerintem azért volt a Doctoros Amy félelme, mert akkor már tudta hogy mi lesz a lányából :D
Noja. Sokan is... A szegény kisgyerek, aki feláldozta magát, hogy elpusztítsa a kiborgokat, és sokan mások... És... Mostmár Sarah Jane is... Isten áldja szegény asszonyt... imádtam azt a színésznőt...
De valóban jó kérdés...
egy majd 1000 éves utazó... hihetetlen magányban... azzal a tudattal, hogy a családja, és a barátai odavesztek az otthonával együtt...
Egy korábbi válaszoló mondta, hogy lehet hogy az idős hölgy az Idő Végéből... Lehet... Mért is ne...
Ki tudja ki volt ő... Talán az édesanyja... De amit a Doktor anno elmesélt, hogy volt már apuka, lehet hogy pont a lánya...
De idővel ez a kérdés is tisztázódni fog, csakúgy, mint a legnagyobb kérdés az univerzumban, amit muszály fel... tenni... "Doctor Who?... Doctor Who?" :D
nagyon remélem hogy kiderül :) és Jenny is visszatérhetne ha már itt tartunk :D
Egyébként: van valami aprócska esély is arra hogy a Doctor neve 42? :DD
"Tranzalór mezeje a 11.bukása és a kérdés:Milyen Doktor"
6.évad 13.rész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!