Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ha meg fogom nézni ezt a...

Ha meg fogom nézni ezt a filmet akkor félni fogok?

Figyelt kérdés
orphan (az árva) c. filmet szeretném megnézni, viszont eléggé félek a horror filmektől. bár a történet nagyon tetszik. merjem megnézni?
2011. okt. 8. 13:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Úristen. Én tök örülnék, hogy ha félnék a horror filmektől. Milyen izgalommal lehetne végignézni őket.

Ez csak film, nem történt meg. :D

2011. okt. 8. 13:23
 2/13 A kérdező kommentje:
igen, tudom h csak egy film de akkor is :)
2011. okt. 8. 13:24
 3/13 anonim ***** válasza:
én megnéztem... nem félek.. :D 16/L
2011. okt. 8. 13:37
 4/13 anonim ***** válasza:
attól függ.ha néztél már horrort és este féltél,akkor nem ajánlom.de am a horrornak az a lényege,hogy megfosassa az embert.ha félsz a horror filmektől,akkor viszont ne nézd meg.
2011. okt. 8. 13:47
 5/13 anonim ***** válasza:
Én félnék :$ De akkor is megnézném!!! Mit meg nem adnék egy jó filmért! Melyik csatornán lesz?
2011. okt. 8. 13:50
 6/13 A kérdező kommentje:
hát igazából thillernek írták, de igen eléggé félek a horrortól, viszont nem egyedül nézném. annyira érdekel.
2011. okt. 8. 13:50
 7/13 A kérdező kommentje:
nem lesz a tvben, most töltöttem le :)
2011. okt. 8. 13:51
 8/13 anonim ***** válasza:
Nem baj,azért köszi.
2011. okt. 8. 14:04
 9/13 anonim ***** válasza:

amúgy ha ennyire félsz a horrortól,akkor nézd nappal őket.úgy sem rossz,de este talán nem lesz akkora hatssal rád.

viszont thrillernek sokminden nevezhető.van olyan is,ami mindössze 12 korhatáros volt,tehát azért ez tág fogalom.

2011. okt. 8. 16:29
 10/13 anonim ***** válasza:
Én már megnéztem, és szerintem nem félelmetes. Jó, tény és való, hogy vannak olyan részek, amik félelmetesek a hirtelen változásoktól, de egyébként ha végignézed, utána nem fogsz félni:)
2011. okt. 8. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!