Ha meg fogom nézni ezt a filmet akkor félni fogok?
Figyelt kérdés
orphan (az árva) c. filmet szeretném megnézni, viszont eléggé félek a horror filmektől. bár a történet nagyon tetszik. merjem megnézni?2011. okt. 8. 13:11
1/13 anonim válasza:
Úristen. Én tök örülnék, hogy ha félnék a horror filmektől. Milyen izgalommal lehetne végignézni őket.
Ez csak film, nem történt meg. :D
2/13 A kérdező kommentje:
igen, tudom h csak egy film de akkor is :)
2011. okt. 8. 13:24
3/13 anonim válasza:
én megnéztem... nem félek.. :D 16/L
4/13 anonim válasza:
attól függ.ha néztél már horrort és este féltél,akkor nem ajánlom.de am a horrornak az a lényege,hogy megfosassa az embert.ha félsz a horror filmektől,akkor viszont ne nézd meg.
5/13 anonim válasza:
Én félnék :$ De akkor is megnézném!!! Mit meg nem adnék egy jó filmért! Melyik csatornán lesz?
6/13 A kérdező kommentje:
hát igazából thillernek írták, de igen eléggé félek a horrortól, viszont nem egyedül nézném. annyira érdekel.
2011. okt. 8. 13:50
7/13 A kérdező kommentje:
nem lesz a tvben, most töltöttem le :)
2011. okt. 8. 13:51
9/13 anonim válasza:
amúgy ha ennyire félsz a horrortól,akkor nézd nappal őket.úgy sem rossz,de este talán nem lesz akkora hatssal rád.
viszont thrillernek sokminden nevezhető.van olyan is,ami mindössze 12 korhatáros volt,tehát azért ez tág fogalom.
10/13 anonim válasza:
Én már megnéztem, és szerintem nem félelmetes. Jó, tény és való, hogy vannak olyan részek, amik félelmetesek a hirtelen változásoktól, de egyébként ha végignézed, utána nem fogsz félni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!