Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ha homályosan látok az egyik...

Ha homályosan látok az egyik szememmel, akkor is látni fogom a moziban a 3D-s filmet?

Figyelt kérdés
2011. aug. 20. 20:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Ezt így nehéz megmondani. El kell menni és kipróbálni.
2011. aug. 20. 20:39
 2/3 anonim válasza:
Hát jó kérdés, talán egy szemész tudná az igazi választ. Attól függ, hogy mi konkrétan a szemproblémád. Én pl. élesen látok, de alapból kancsal vagyok,amit plussz dioptriákkal korrigálnak. A lényeg, hogy számomra is néhány éve derült ki, hogy a kancsaloknak nincs térlátása... szóval én a 3D mozit nem úgy látom, mint a többiek.Szóval van valami ici-pici változás a 3D szemüveggel, de nekem nem tűnik úgy, hogy annyira közel "jönnének" a dolgok. Inkább "lapos" marad. :)
2011. aug. 20. 20:40
 3/3 anonim ***** válasza:
nekem is van ilyen ismerősöm és azt mondja h csak tisztán látja a képet de nem látja "a teret" (xD) a filmben :D
2011. aug. 21. 02:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!