Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Megakarom változtatni szinte...

Megakarom változtatni szinte az egész életemet, Hogyan kezdjek hozzá?

Figyelt kérdés
Eddig ilyen furcsa lánynak tartottak mert fura kérdéseket tettem fel és lridiotáztak azt mondták fogyatékos vagyok és én ezt már nem birom az egészen ugyahogy van változatni akarok! Máshogy akarok öltözködni valamit akarok kezdeni a hajammal mer nagyon ocsmány:|| Néhány tippet irjatok lécci!! Máshogy akarok viselkedni csak valamiért amikor emberek közelébe kerülök eccerüen nem tudok más lenni:|| Ha sikerül visszafogomnom magam akkor meg némának néznek aki sose beszél senkivel. Lécci segitsetek!! :'(
2012. júl. 17. 14:58
 1/1 anonim válasza:
Tudom hogy rég tetted fel a kérdést, de hogyha nem sikerült volna, küldj nekem egy privát üzenetet és talán tudok "segíteni"...
2012. nov. 30. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!