Van ciki színházi élményed?
Ciki alatt mit értesz?Mert azért lehet sokminden:)
Nekem még olyan hú de ciki nem volt,inkább a színészeknek az,hogy majdnem bealudtam az előadáson,egyszer talán el is bóbiskoltam.Midnezt a Vígszínházban,Kern András előadásán.Pedig nagy rajongó vagyok:)
egyik kötelező olvasmányt elmentünk megnézni az osztállyal és nagyon unalmas volt, követni se tudtam a sztorit és már több mint 2 órája ültünk ott, amikor kimentek a színészek, azt hittük, hogy vége, de kiderült, hogy még csak a szünet... :D a mellettem ülő lánnyal ellógtunk, szerencsére senki se vette észre, mert nem egymás mellett ült az osztály, hanem össze-vissza és hétfőn vicces volt, amikor az osztályfőnök kérdezte, hogy na milyen volt, hogy tetszett és megköszönte a kitartást az 5 órás darabhoz:D:D
különben pedig szeretek színházba járni
én megbotlottam egy szőnyeg alatt futó vezetékben, és beborultam a székek közé :)
meg a kedvenc darabomon harmadjára voltam, és mindig én kezdtem meg az állótapsot, csakhogy ekkor gondolom kevesebb rajongó volt ott, mert a 2. sor közepén 2 percig egyedül álltam és tapsoltam :S de a színészek legalább vigyorogtak rajtam :)
Volt egy hölgyismerősöm, tornatanárnak tanult. Egyszer sokat cikiztem amiatt, hogy egy kissrácnak 3-ast adott tesiből (érted, tesiből 3ármast :) Pár éve többek között ezzel a kedves ismerősömmel, Eszterrel látogattam meg a Nemzetit, a III. Richardot néztük meg, Kulka János főszereplésével. A lényeg az, hogy az egyik felvonás azzal a dramaturgiai elemmel zárul, hogy a nyomorék Richard egy focilabdával "gólt" rúg. Nos, amikor ez megtörtént, én a mellettem ülő Eszter fülébe súgtam: Hármas? Szegény nagyon kiakadt ezen, mert azt hitte, már leszáltam a témáról. Tettlegességre is sor került, nagyhirtelen kaptam egy sallert, és nyakon ragadott. Csakhogy eközben vége lett a felvonásnak, felkapcsolták a fényeket, és azt látják az emberek, hogy a nézőtéren egy lány egy fickót csépel ezerrel...
:D nem ciki volt, inkább vicces!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!