Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Van ciki színházi élményed?

Van ciki színházi élményed?

Figyelt kérdés
2009. júl. 12. 17:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
81%
Nincs pénzünk színházra.
2009. júl. 12. 17:27
 2/11 anonim ***** válasza:
79%
Detto!
2009. júl. 12. 17:59
 3/11 anonim ***** válasza:
92%

Ciki alatt mit értesz?Mert azért lehet sokminden:)

Nekem még olyan hú de ciki nem volt,inkább a színészeknek az,hogy majdnem bealudtam az előadáson,egyszer talán el is bóbiskoltam.Midnezt a Vígszínházban,Kern András előadásán.Pedig nagy rajongó vagyok:)

2009. júl. 12. 20:04
 4/11 anonim ***** válasza:
89%

egyik kötelező olvasmányt elmentünk megnézni az osztállyal és nagyon unalmas volt, követni se tudtam a sztorit és már több mint 2 órája ültünk ott, amikor kimentek a színészek, azt hittük, hogy vége, de kiderült, hogy még csak a szünet... :D a mellettem ülő lánnyal ellógtunk, szerencsére senki se vette észre, mert nem egymás mellett ült az osztály, hanem össze-vissza és hétfőn vicces volt, amikor az osztályfőnök kérdezte, hogy na milyen volt, hogy tetszett és megköszönte a kitartást az 5 órás darabhoz:D:D

különben pedig szeretek színházba járni

2009. júl. 13. 11:32
 5/11 anonim ***** válasza:
A Nemzetiben voltam színházban, és valahogy úgy jött ki, hogy nem voltam felöltözve szépen. Egy farmrben és színes pólóban voltam, és nagyon kellemetlenül éreztem magam a sok kisestélyis mellett.
2009. okt. 17. 19:25
 6/11 anonim válasza:
100%
Egy hangversenyen (diákkor) az első sorba ültettek a basszus áriás elé. Mikor németül énekelni kezdett, engem és a mellettem ülőket úgy összeköpködött, hogy szinte csepegtünk. Mikor befejezte, ránknézett, rájöhetett, h. nem magunktól lettünk vizesek. Elég furcsán nézhettünk rá:))
2009. nov. 1. 16:01
 7/11 anonim ***** válasza:
Úú ez durva lehetett utolsó hozzászóló! :) Így hallgatva vicces de valószínű nem volt ennyire vicces teleköpködve ülni az előadáson :)
2009. nov. 5. 19:40
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó előtti hozzászóló, az durva:))Számomra az volt a legcikibb, mikor az öcsém az előadás közepén hangosan megkérdezte tőlem, hogy "mikor lesz már vége?"(mondjuk ez nem színházi előadás volt, hanem balett, a Diótörő)
2009. dec. 12. 15:53
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

én megbotlottam egy szőnyeg alatt futó vezetékben, és beborultam a székek közé :)

meg a kedvenc darabomon harmadjára voltam, és mindig én kezdtem meg az állótapsot, csakhogy ekkor gondolom kevesebb rajongó volt ott, mert a 2. sor közepén 2 percig egyedül álltam és tapsoltam :S de a színészek legalább vigyorogtak rajtam :)

2010. júl. 15. 15:26
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Volt egy hölgyismerősöm, tornatanárnak tanult. Egyszer sokat cikiztem amiatt, hogy egy kissrácnak 3-ast adott tesiből (érted, tesiből 3ármast :) Pár éve többek között ezzel a kedves ismerősömmel, Eszterrel látogattam meg a Nemzetit, a III. Richardot néztük meg, Kulka János főszereplésével. A lényeg az, hogy az egyik felvonás azzal a dramaturgiai elemmel zárul, hogy a nyomorék Richard egy focilabdával "gólt" rúg. Nos, amikor ez megtörtént, én a mellettem ülő Eszter fülébe súgtam: Hármas? Szegény nagyon kiakadt ezen, mert azt hitte, már leszáltam a témáról. Tettlegességre is sor került, nagyhirtelen kaptam egy sallert, és nyakon ragadott. Csakhogy eközben vége lett a felvonásnak, felkapcsolták a fényeket, és azt látják az emberek, hogy a nézőtéren egy lány egy fickót csépel ezerrel...

:D nem ciki volt, inkább vicces!

2010. szept. 8. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!