Baj, hogy ennyire furcsán érzem magam emiatt?
Bnőm hívott tóra, de én nem mentem. Az a baj igazából, hogy nem úgy hívott, ahogy mások szoktak. Meg sztem nem is jutott volna eszébe meghívni, ha nem írja az én blokkomba másvkinek az üzijét véletlenül.. Meg mikor kérdeztem, hogy kik lesznek, lezseren válaszolt xy meg a fasz**om tudja... sokan az a lényeg.. sok olyan ember aki még a tűző napon is piál... meg amúgy is rossz előérzetem volt, meg az álmom is ehhez kapcsolódott... így inkább nem mentem....:SSS Pedig mindenhová elmegyek nagyon szívesen. Az a baj, hogy engem általában nagyon kedvesen szoktak meghívni szülinapokra, sétálni, dumálgatni, kertipartizni, nem csak így odavetve.. és azt is szeretném, ha a bnőmmel csak úgy összefutnánk beszélgetni stb.. nem bulizni (legyen házi, diszkó, tóparti..) Lelkifurdalásom is van, de tényleg korán is kellett volna kelni, a nagy melegben nem tudok aludni, hozzájött ez az álom is :SSS már nem lett volna időm elkészülni.. nem akarom megbántani a bnőmet de én csak olyan csajos-dumcsizós napot akartam nem még plusz hatszáz embert aki full részegre issza magát.. ismerek abból a társaságból pár embert és n em nagyon szimpizek velük..:SS
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!