2/7 anonim válasza:
A járok egy erős kifejezés, voltam már párszor, mert senki nem akart eljönni velem. (Se pasim, barátok, barátnők...) Én viszont el akartam menni.
Elég hamar eluntam, mint ahogy mindig, egyáltalán nem az én világom.
21L
3/7 anonim válasza:
Igen,azok a szerencsétlenek,akiknek nincsenek barátaik. Szar lehet.
4/7 anonim válasza:
Ha nem jön el velem senki, akkor én sem megyek. Nem kockáztatok, ki tudja miféle jött-mentek lennének ott.
5/7 anonim válasza:
Nem,szerintem iszonyatosan szar lehet egyedül elmenni pl. egy diszkóba,házibuliba még hagyján mert ott legalább ismered a házigazdát és akkor azzal lógsz a buli ideje alatt vagy bemutat a baráti körének és akkor ott elvagy egy darabig velük.
17/f
6/7 anonim válasza:
én igen, de olyan mint fullHD 3d filmet nézni régi fekete-fehér tv-n, de igen, eljárok :P
17/f
7/7 anonim válasza:
szerintem is szar egyedül, én még soha nem voltam de nem is akarok de ha gondolod szivesen elmegyek veled mert nekem is van h senki másnak nincs kedve vagy épp nem ér rá. 19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!