Mit csináljak a nyári szünetben?
Figyelt kérdés
Itt a nyári szünet és nem tudom mit csináljak.Nincs semmi ötletem.Unatkozok.Mit csináljak vagy készítsek?Előre is köszönöm a válaszokat.2012. jún. 27. 12:45
1/6 anonim válasza:
kezd el neten egy sorozatot, majd ha vége még egyet
elüti az időt
és 4 nap alatt végig néztem egy kétévados filmet
2/6 anonim válasza:
jah és most várom a 3. évadot :/
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.:)Jelenleg már több sorozatot nézek de szeretnék a netezésen és a tévésen kívül valami mást is csinálni.
2012. jún. 27. 12:53
4/6 A kérdező kommentje:
Van valakinek valamilyen ötlete még?
2012. jún. 27. 13:31
5/6 anonim válasza:
Tanulj egy új nyelvet, menj el mindenfele a barátaiddal, bicajozz, filmezz, olvass, stb. :)
6/6 anonim válasza:
Járj el a akönyvtárba, olvass, írj könyvet, vegyél kisüthető gyurmát azzal gyurmázz, készíts ékszereket (pl. gyöngy, kisüthető gyurma), biciklizz, rajzolj, járj strandra, menj a barátaiddal fagyizni, ha lány vagy, és van jó barátnőd menjetek el a boltokba, venni nem muszáj semmit, de próbáljátok fel a fél cipősboltot, nézzétek meg az új farmereket, kezdj el valami sportot, pl. kosarazz, táncolj, írj dalt, játsz vagy tanulj meg hangszeren játszani, készíts időkapszulát (egy dobozba teszel egy csomó cuccot és elásod vhova ahol meglehet találni), ha van kamerátok forgassatok klipet egy zenéhez, vagy rendezzetek filmet, ha tudsz keress diákmunkát, van egy csomó dolog, csak ki kell nyitni a szemünket =) Valósítsd meg egy pár álmodat! És mivel nekem is ma mondta a barátnőm, ezért továbbadom, csak hogy ne mi legyünk ilyen okosak (xD): lehetetlen álom nincs!! Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!