Mit csináljak a nyári szünetben?
Figyelt kérdés
Eddig szinte minden nyári szünetem úgy telt el, hogy egy-kétszer elmentünk a családdal fürdeni, meg a tesómmal elmentünk 2-3 hétre a mamámhoz.Ezen kívül viszont szinte egész nap csak itthon ültem, néha lementünk a tesómmal este futni, de az idei nyarat nem szeretném így tölteni.Igazából tök jól érezném magam, ha lennének barátaim, velük egy csomó helyre el lehetne menni és nem unatkoznék.A húgom egész nyáron dolgozni fog csak júliusba megy a barátnőjével a Balatonra, velem egy 1 hetes gyalogtúrára és a családdal megyünk 1 hétre nyaralni.Idén sztem a mamámhoz se tudunk elmenni, pedig ez már hagyomány.Nem akarok egész nap itthon ülni és gépezni, de egyedül meg hova menjek? Szerintetek mivel töltsem el a nyári szünetemet, hogy ne unatkozzak?2012. jún. 18. 13:30
2/2 anonim válasza:
Szia!
Menj moziba,étterembe,vidámparkba. Jah,és ajánlott családi szórakozó hely: www.elmenybirtok.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!