Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Miben vannak benne? Thor és loki?

Miben vannak benne? Thor és loki?

Figyelt kérdés
Thor és loki sokszor láttam ezt a párost de nem tudom hogymiből van? Segítsetek!

2012. jún. 19. 08:17
 1/6 anonim ***** válasza:

Germán mitológia

[link]

A "Thor" című filmből lehetnek még ismerősek.

2012. jún. 19. 08:26
 2/6 anonim ***** válasza:
És még az Avengers - A bosszúállókból (2012)
2012. jún. 19. 08:35
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Jól írják az előttem válaszolók: ők eredetileg germán mitológiai alakok, de inkább a Marvel képregényben lettek népszerűek. Főleg a film adaptációkban, a Thorban és a Bosszúállókban. Nézd meg őket, szerintem nagyon megéri! :)
2012. jún. 19. 10:56
 4/6 anonim ***** válasza:
Érdemes egyszer beletekinteni, mert olyan rajongás van körülöttük az amerikai tinilányok körében - érdekes jelenség. Tumlr-ön kész kis fandomok alakultak ki
2012. jún. 19. 11:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Azért ne általánosítsunk az amerikai tinilányokra. Sokszínű a rajongótábor. Én is fent vagyok Tumblrön, elég sok követőm van és sok embert is követek, akik hozzám hasonló fangirlök. Sokféle nemzetségű és korosztályú lányokból/fiúkból tevődik össze a fan-közösségünk. Én sem vagyok sem amerikai, sem tinilány, mégis a rajongójuk vagyok. :D
2012. jún. 19. 11:39
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi!!
2012. jún. 21. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!