Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Szeretnék venni vízipipát és...

Szeretnék venni vízipipát és azt mondták hogy a Shiazo kő jobb mint a dohány mert nincs benne nikotin! Mi a véleményetek a Shiazo kőről?

Figyelt kérdés
2012. jún. 13. 17:09
 1/2 anonim válasza:
szerintem nagyon tuti :). dohányról átszoktam a shiazora és sokkal jobb. újra lehet ízesíteni, jobban megéri és elég jól kihozza az ízeket (ajánlom a mentásat).
2012. jún. 15. 12:20
 2/2 anonim ***** válasza:

Nagyon megéri én vettem egy shiazot még fél éve azóta azt használom, csak ízesítőt veszek mellé. Ha jól elmosod simán használható ilyen sokáig, annak ellenére, hogy feketék. Arra figyelj majd hogy dohány ízesítőt vegyél majd hozzá ne frissítőt, mert nekem sikerült vennem egy olyat és akkor csak füst lesz, de íz már nem.

Egy töméssel 50-60 percig bírja nálam nagy phunnel kerámiával és 5 centis belga öngyulladós szénnel.

Sokkal olcsóbb mint a dohány. Havonta 10-12 alkalommal, néha több a pipázások száma, de emellett is eddig kétszer vettem ízesítőt. 1100-1400ft között megveszed a shiazot az ízesítő 1100ft. Én elvagyok egy ízzel sokáig, ha neked egy kevés lenne akkor többet veszel és miután elmosod a köveket más ízzel ízesíted újra.

Ha gond lenne a szárítási idővel és gyorsan kellene a shiazo, nálam ez gyakran előfordul, akkor gázon kis lábasban megszárítod a köveket. 5-6 perc alatt kész is van, hagyod egy fél órát ázni a melaszban és már tudod is használni.

2012. jún. 22. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!