Tényleg elavult és ciki a samsung corby?
Figyelt kérdés
A barátaimnak mindnek már ilyen mittomén milyen androidos telefonjuk van. Nekem meg corbym, nem is baj, mert én szeretem, csak mindenki aki megkérdezi hogy milyen telefonom van és én mondom hogy corby az azt mondja hogy az ősrégi szar. A barátaim is mondják hogy tiszta ciki, vehetnék már újat. De nekem teljesen jó állapotba van és se pénzem, se kedvem újat venni.2012. jún. 18. 11:27
1/3 anonim válasza:
Hülyék!A Corby valóban egy kicsit régi,de attól még tök jó.Én is így vagyok mind te,én magasról le""arom őket.
Az én Corbymon van Diamond Twister,Doodle Jump,Fruit Ninja.
Játékokat is elvisz,az androidoson csak több játék fut,ennyi az egész.Minek új?
2/3 anonim válasza:
A Corby attól "ciki", hogy rossz minőségű anyagokból építkezik, ráadűsul igénytelenül összerakva. Ennyi pénzért ezt kapni. 40e körül már kapsz vállalható touchscreen mobiltelefont, ami nem ciki.
3/3 anonim válasza:
Nem ciki és nem is elavult csak gagyi a telefon. A Fruit Ninja-t és a Doodle Jump-ot nekem is viszi, de amúgy kb. ennyi jó tulajdonsága van. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!