Szerintetek ciki az, hogy 29 évesen még soha nem voltam nyaralni?
Figyelt kérdés
Külföldön még életemben nem voltam. Úgy szégyenlem magam emiatt...de soha nem futotta nyaralásokra.
Mostanában meg mindig elmegy a pénzem másra. Úgy voltam vele, hogy idén ha 2-3 napra is de elmegyek külföldre, erre lehet az kis pénz most elmegy a fogaimra. :(((
2012. máj. 2. 08:31
1/4 anonim válasza:
Annyira nem ciki, végül is a barátaid úgyis megértik, hogy az anyagiakkal nem állsz olyan fényesen.
Egyébként meg vannak olyanok is, akik már az 50-et is betöltötték, és még mindig nem voltak külföldön.
Ajánlom neked /majd ha összeszeded magad anyagilag/ akkor menj el Montenergróba /nyelvükön Crna Gora/
Ám igen ott valamennyire kell tudnod szerbül(mert ott az a nyelv)
Nem kerül sokba, mégis a tengerpart elég jó.
Remélem segítettem!!! :-D
2/4 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki. Horvátország is jó még ha el szeretnél menni valahova. :)
3/4 anonim válasza:
Tudod, a kulfold...a kirándulások,olyan,mint a drog.Ha egyszer eljutsz, mindig menni akarsz.Menj kozelebbre,ahová van pénzed...pl.Szlovákia..nincs messze.Az is kulfold.De atengert látni kell,szerintem vannak olcso kirándulások is,sporolsz egy kicsit...megoldhato.
4/4 hangszoros válasza:
Na de mi a poén a külfödbe? Dolgoztam 3 évet Németbe, Barátnőm elcsalt Velencébe, meg Csikszeredába. Ez utobbi jobban tetszett. Egyiket se bántam meg, de nem vágyok sehová.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!