Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Ciki képregényt olvasni...

Ciki képregényt olvasni Magyarországon?

Figyelt kérdés
Én kifejezetten szeretek képregényt olvasni, viszont amikor másoknak megemlítem van, hogy jóformán kiröhögnek, mert bénának találják, dedósnak, meg azt mondják nekik nincs idejük ilyen hülyeségekre.. Miért jobb könyvet olvasni vagy sorozatokat nézni - meg úgy bármi mást csinálni - mint képregényt olvasni?

2012. jún. 11. 22:29
 1/8 anonim ***** válasza:
26%
A nagy különbség a képregény és a könyv között az, hogy a könyvet inkább olvasod, és elképzeled a cselekményt. Képregénynél csak nézed a képeket és elolvasod mit mondanak/gondolnak a karakterek. Képregényeket inkább olyanok szoktak olvasni, akiknek nehezebben megy az olvasás (ne vedd magadra, ez csak az általános szemlélet!).
2012. jún. 11. 23:26
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, Magyarországon ciki, de a világ más részein nem és senkit sem néznek le azért, mert képregényt olvas. Máshol egész művészeti ággá nőtte ki magát. Gondolj csak Frank Miller képregényeire, amiknek elképesztően művészi képi világuk van.
2012. jún. 12. 12:09
 3/8 anonim válasza:
100%
Sajnos minket szánszándékkal le építenek agyban! Szerintem tök jó dolog a képregény olvasás!És olvassad nyugodtan aki meg ezért lenéz az egy barom!
2012. jún. 29. 14:32
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

#1 - Hülyeség...

Egyébként én is szeretem a képregényeket. Semmi dedós nincs bennük. És valóban egy művészeti ág.

2013. jan. 13. 09:53
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Magyarországon minden ciki. -___- Ciki, ha olvasol a buszol, ciki, ha nem nézel valóságshowkat, gyerekként ciki, ha nem dohányzol általános iskolásként.

Engem is pont a képregények miatt cikiztek ki ötödikben, mert milyen már, hogy egy 11 éves képregényt olvas! Azóta is nagy képregényfaló vagyok, és 27 éves.

2013. febr. 14. 17:28
 6/8 anonim válasza:
100%
Azok akik azt mondták hogy dedós azoknak sz@rd le a fejüket mert inkább az a ciki amit ők mondanak! Én is egy képregényőrült vagyok és még se mondják hogy ez egy dedós hülyeség!!
2013. febr. 20. 19:12
 7/8 anonim ***** válasza:
22%
Igen, bujjal el!! :D
2013. febr. 20. 19:15
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem ciki, hidd el! A többi emberben van a defekt.
2013. márc. 20. 01:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!