Mit csinálhatnék nyáron a barátom nélkül?
Két éve vagyunk együtt, és azóra szinte minden nap találkoztunk. Egy osztályba járunk, délután mindig együtt lógunk aztán késő estig beszélgetünk skypen vagy telón. Nagyon hozzá szoktam hogy mindig vele vagyok, és egy csomó mindennel felhagytam az ő kedvéért ami eddig érdekelt. Nem gépezek olyan sokat nem ismerkedek neten, Részben igaza is van mert a netnek vannak veszélyei, és inkább mozduljak ki itthonról mint hogy odabent gépezzek. Viszont ezen a nyáron dolgozni fog én meg tök egyedül maradok :((( A szüleim is dolgoznak elég sokat. Tesóm már évek óta külföldön lakik. Legjobb barátnőm Német országba van az apjával. Senki se maradt akivel mehetnék valahova. Mihez lehet kezdeni tök egyedül? :(
17/L
1. Augusztus elején lehetőség nyílik egy gyalogos zarándoklatra!
Szegedről indulva Nagylakig mennénk, majd onnan vissza.
2. Tervezett útvonal odafele: Szeged-Deszk-Klárafalva-Ferencszállás-(Kiszombor)-Makó-Apátvalfa-Magyarcsanád-Nagylak-Nadlak (Ro), a Maros déli töltésén.
Tervezett útvonal visszafelé: hasonló, tetszés szerint.
3. Tervezett időtartam: 5-6 nap.
4. Indulás tervezett időpontja: augusztus 1.
Érkezés tervezett időpontja (Szegedre) augusztus 6-7.
5. Mit hozz Magaddal?
- sátor, hálózsák, pokróc... etc.
- ruhák (száraz-, és eső)
- étel/ital
- (költő)pénz
- tisztálkozó szerek/eszközök
- elsősegély-felszerelés
- egyéb amit gondolsz, ha cipeled is
Érdelkődni: aquilius90@gmail.com
Vagy menj el az Egerszalóki Ifjúsági Találkozóra (írd be google-be)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!