Voltatok már az Underground Fear horror labirintusban?
Mit ordítozol?!
Arra még mindig nem jött válasz, hogy konkrétan milyen ötletek lettek állítólag ellopva tőletek, amit a siófokiban felhasználtak, illetve arra se, hogy honnan vettétek, hogy engem bárki is küldött hozzátok? Ezt eddig ketten állítják rólam, tökjó, hogy nálam jobban tudjátok az okát, hogy miért mentem. :D És még terjesztitek is a hülyeséget.
Az utolsó mondatodra inkább nem reagálnék, a primitív szóval kapcsolatban. Tudod, akinek nem inge, ne vegye magára! Ha te magadra vetted, az a te bajod...
Kedves Idegen!
Nem írtam olyat, hogy Te azért mentél le az Underground Fear-be, hogy kémkedj! Azt más írta, nem veszed észre? :-)
És azt sem én írtam hogy ötleteket loptak a Siófokiban, úgyhogy valami gond lehet a szemeddel ;-)
A primitívségedre meg már választ is attál, Köszönöm!
Én nem tudom, hogy te ki vagy, mivel itt nem látszik ugye, mindenki név nélkül írogat, de azt tudom, hogy tőletek írta az egyik csaj, méghozzá egy House of Horror-os postnál. Aki itt írta, azt meg pláne nem tudom kicsoda, de anélkül állítja ő is, hogy tudná az igazat. Mások meg elhiszik.
Arra vártam, hogy a "kérdező" is reagál, hisz jelen esetben ő állít olyan dolgokat, amikre rákérdeztem az előző üzenetemben IS, de úgy látszik, hogy nem hajlandó válaszolni.
A primitívségen nem tudom mit lovagolsz még mindig...
Nyilván nem kíván Veled/Veletek bármilyen kommentelgetésbe mégjobban belemenni, hiszen úgy sincs értelme. Tehát még egyszer arra kérlek Titeket a magam nevében hogy foglalkozzatok szerintem a Ti kis helyetekkel, csináljátok ügyesen a dolgotokat és fejezzétek be az ilyen mocskolódó kommentelgetést.
Részemről Én sem kívánok már ehhez többet hozzáfűzni, semmi értelme....de ha gondolod ehhez még hozzáfűzhetsz valamit, csak hogy Tiéd legyen az utolsó szó, mint az oviban :)
Ui.: sikeres működést kívánok mindkét helynek ;-) Nekem megvan a saját véleményem arról ki hazudik..
Kedves Underground Fear és ott dolgozó statiszták!
Ideje lenne leszállni a House of Horror csapatáról :)..
Az egy dolog,hogy két horror " ház " van..ez nem is baj :),de az,hogy ti primitív barbár módjára le akarjátok járatni a House of Horrort..az már elég nagy pofátlanság :)
Nem elég,hogy lopjátok az ötleteket..ja és persze a karaktereket ...még ezt is megengeditek magatoknak..na ez az ami nagyon nagy szégyen :))
Inkább foglalkozzatok magatokkal ahogyan ezt a ők is csinálják:)..
Loptok..hazudtok.. és még had ne kelljen felsorolni mit csináltok :)) Inkább találjatok ki magatoknak karaktereket..:))
Kösziiiiiii:))))
:D óvoda - megvolt az utolsó szóóóó :-D
Csóók House of horror - járassátok még jobban le magatokat!
Csak ahhoz értetek hogy megint csak az undergroundfeart fikázzátok mint mindenhol....ja meg a nightmare in budapest (mostani támogatójuk) facebook-os oldalát letörlitek..GRATULAAA :-D
Egyébként meg nem értem...volt egy kérdező aki feltett egy kérdést, ti meg fikázzátok a másik helyet, közben ő meg elment már és megtapasztalta a dolgokat, akkor miről is beszélünk még?! :)
Ki próbál meg lejáratni kit, meg ki mocskolódik kivel?
Köszönöm, nem kell rá válaszolni, megvan már a válasz rá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!