Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Voltatok már az Underground...

Voltatok már az Underground Fear horror labirintusban?

Figyelt kérdés
A Nightmare in Budapest bandája csinálja a Barcsay utcában, és állítólag iszonyú jó, ezerszer színvonalasabb, mint a régi volt, amire már nagyon panaszkodnak. Tapasztalatok? Mert akkor foglalnék időpontot az UF-be :)

2012. jún. 11. 08:36
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

Nyugi, ne vesszetek össze. A House of Horror nyakába már nem egy pert akasztottak, ahogy mesélik. Rengeteg embert átvertek ezzel a kuponos dologgal. Egyre kevésbé szimpatikus az a hely, ezzel a régi rajongóikat is elidegenítik.. :(

Mindegy, én már szedtem össze új csapatot, és megyünk az Underground Fear-be, a HH-val meg nem kell foglalkozni, ha így viselkednek, úgyis hamarosan csődbe mennek, vagy bezáratják őket.

2012. jún. 24. 10:30
 12/28 anonim válasza:
71%
Ezt a kuponos átverés dolgot én is hallottam már de ez csak egy elterjesztett mende-monda. Semmi sem igaz belőle egy kedves barátom is a House of Horror brigádban dolgozik és hallottam hogy az Underground fear-es banda egy folytában próbál alájuk keverni. Arról nem beszélve hogy az Underground fear vezetője benne volt a budapesti Nightnmare in Budapest bandába ami az ország 2. horror háza a brigád többi tagja pedig a Siófoki ház kitalálói majd ő innen kivált és meg csinálta a 3.at Underground Fear néven. Szerintem nem kell innen elmagyaráznom senkinek hogy ki kiről kopinthatott ;)
2012. jún. 28. 17:59
 13/28 A kérdező kommentje:
Hát, akkor a kedves ismerősöd hazugságokat mondott neked. De végülis mindegy, mert úgy tudom hamarosan indul a csődeljárás a House of Horror ellen, rengeteg per van a nyakukban, az emberek mérgesek, amiért átverték őket a kuponokkal, és amiért a műsor színvonala a nullával egyenlő.
2012. jún. 30. 14:25
 14/28 anonim ***** válasza:
Te nagyon okos!!!Kovács Szandra és Balázs Krisztián az Underground fear tulajdonosai.... A nightmaré pedig Fehér János...R.hadtul nem volt ez a két ember még képbe...kur..a rosszak az infóid...nézz utána :-D Gusztustalan modon kib.sztak a nightmare tulajával ő pedig ugy döntött az új helyet támogatja a nevével olvasgass egy kicsit... ;-)
2012. júl. 10. 23:11
 15/28 A kérdező kommentje:

Tényleg nem kell elmagyarázni semmit. Az Underground Fear-ben 2 hónapja megy a műsor, de érdekes módon hirtelen újításként néhány helyiségüket, meg jellegzetes elemeiket már meg lehet találni a Siófoki House of Horror-ban kb egy hete. És az egyik legnagyobb rajongójuk (akit kocsival vittek le oda, hogy fotózza a helyet, és reklámozza), elismerte, hogy elmondta, mik voltak az Undergroundban, amikor leküldték őt kémkedni, majd a House of Horror belelendült, és lekoppintották egy-két ötletüket. Nálam itt ezek után teljesen elásták magukat. Soha többet be nem teszem oda a lábam.

Főleg, mert a régi dolgozóik fotóit használják, ezzel személyiségi jogokat sértve. Mi is kerestük ott azokat a karaktereket, és csak nevettek, hogy épp nem azok vannak ott. :(

2012. júl. 13. 11:28
 16/28 anonim válasza:

Na én csak az utolsó kommentre reagálnék, a többi fröcsögést jobb, ha leszarja az ember...

A Siófoki House of Horrorban semmi nincs, ami kicsit is hasonlítana az underground fear-re, nem tudom ezt honnan szedted?! Mondd már meg pontosan, hogy konkrétan mire gondolsz! Se a helységek, se a szereplők nem hasonlítanak kicsit se.

"elismerte, hogy elmondta, mik voltak az Undergroundban, amikor leküldték őt kémkedni,"

Ezt melyik ujjadból szoptad, hülyegyerek?! Engem soha senki nem küldött sehova, magamtól mentem, mert kíváncsi voltam rájuk is, ugyanis milyen meglepő, szeretem a horrort. És azt is csak utólag meséltem el, hogy voltam és igen, elmondtam mi van ott! Miért, talán nem szabad?!

Természetesen elmeséltem mindenkinek, akit érdekelt. A barátaimnak, ismerőseimnek és ismeretleneknek, MINDENKINEK válaszoltam mindenre, aki kérdezett! Ugyanis nem titok!

És igen, elmeséltem a House of Horror-osoknak, hogy micsoda véletlen egybeesés, hogy az új helyen is van vaksötét labirintus zsákutcával, és véletlenül az egyik szobát újságpapírral tapétázták ki, biztos csak az volt kéznél. Persze tudom, azt az ötletet is a régebben nyílt House of Horror lopta, teljesen életszerű...

Ami meg a fotókat illeti az underground is bizony rakott ki olyan fotót, amin nem az ő szereplőjük van. És amikor rákérdeztem, hogy mégis miért, jöttek mindenféle jogokkal, hogy kié a fotó, de arra nem válaszoltak, hogy azt a konkrét szereplőt a House of Horror-os díszlettel miért tették ki az üzenőfalukra.

Ha odamegy valaki, hogy azt a szereplőt akarják látni, akkor átküldték volna a Lázár utcába?! Nem hinném. :P:D

Inkább törölték az összes kommentet. Igaz azóta a képet is, de mindegy, fent volt akkor is.

Arra tud esetleg valaki válaszolni, hogy a House of Horror miért nem fikázza soha sehol az underground feart? Utóbbi meg ahol csak tud gusztustalan módon fröcsög rájuk nyilvánosan.

Mindenki menjen oda, ami tetszik neki, az ocsmány fikázást meg be lehetne fejezni! Csak az underground-osok úgy látszik túl primitívek ahhoz, hogy privátban beszéljék meg a vélt sérelmeiket, fröcsögni jobban tudnak.

2012. júl. 22. 20:07
 17/28 anonim válasza:

De egy undorító és mocskos módon lehordjátok a HoH-t. Gondolkodjatok már melyik nyílt hamarabb és ki koppint kiről. :D Most is biztos örültök magatoknak, hogy milyen összebeszéltetek, hogy "hogy hordjuk le a HoH-t?" :D

Ad1: a kuponos dolog rohadtul nem átbaszás volt. :D

Ad2: ti csak azt akarjátok, hogy csődeljárás induljon a HoH ellen. Ha ilyen szépen beszélgettek erről, akkor csak ti csinálhattok velük valamit. XD

Ad3: tudok nem egy dologról, hogy ilyen-olyan embereket küldtek az UNDERGROUNDOSOK(!!!!), hogy a HoH-t ócsárolják. :D

Ad4 és egyben utolsó: azt a személyt, aki lement a siófoki helyre nem, ismétlem NEM(!!!!) kémkedni küldték. Mi jogon állítod azt, hogy kémkedni volt lent? Gusztustalanok vagytok a kitalált és megbeszélt történeteitekkel. :D

És nem a HoH-nál dolgozom, mielőtt valaki elkezdené, hogy biztos ottani vagyok. :D

2012. júl. 22. 20:10
 18/28 anonim válasza:

Kijavítom mielőtt belém köttök:

*...milyen jól összebeszéltek...

:D:D:D

2012. júl. 22. 20:17
 19/28 anonim válasza:

Tévedtem. A fentebbi kommentemben említett kép itt van, House of Horroros szereplő és díszlet. :D [link]

És az üzenőfalon még felfedezhetők olyan képek, amin igaz, hogy MÁR undergroundos szereplő van, de HoH-os szobában...

2012. júl. 22. 20:30
 20/28 anonim ***** válasza:

Budapest Első interaktív horror színházának tulajdonosa FEHÉR JÁNOS!!! Ezt ne felejtsétek el. NEM TI VAGYTOK AZ ELSŐK BUDAPESTEN!!!

A másik meg hogy teljesen felesleges ez a dolog, hogy amit ti tesztek azt az Underground Fear csapatára hárítjátok :-) Ők egyáltalán nem mocskolódnak, azt hiszem erről nem kell többet írnom, fáj az igazság mi?! :-)

Az emberek már kezdenek tisztán látni. Ne azzal foglalkozzál KEDVES, hogy próbláod leírni a helyet, hanem azzal hogy jobban csináljátok azt amit csináltok, csak hogy TI is fent tudjatok maradni a pályán, ez egy jó tanács ;-)

Nem tudom ki a primitív, én például tudok normális emberi módon beszélni, téged édesanyád nem tanított meg???

2012. júl. 27. 12:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!