Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Voltatok már az Underground...

Voltatok már az Underground Fear horror labirintusban?

Figyelt kérdés
A Nightmare in Budapest bandája csinálja a Barcsay utcában, és állítólag iszonyú jó, ezerszer színvonalasabb, mint a régi volt, amire már nagyon panaszkodnak. Tapasztalatok? Mert akkor foglalnék időpontot az UF-be :)

2012. jún. 11. 08:36
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Igazából ők nem a Nightmare in Budapest,csak a Nightmare banda cstlakozott hozzájuk. Volt szerencsém már elmenni, 2X is :-)

Iszonyúúúú jóóó, kb 40 percet voltunk bent a haverokkal de majd bepisiltünk....horror filmes jelenetek is vannak meg minden...de a poént nem akarom lelőni. Mindenképpen érdemes elmenni, megnézni, aki nagyon akar parázi :D

2012. jún. 13. 18:35
 2/28 A kérdező kommentje:

Én tulajdonosváltásról hallottam, és hogy a Nightmare In Budapest kivonult a Lázár utcából, a színészeikkel, a tulajdonosok részével.

Igazából mindegy is, lényeg, hogy jó legyen. Alig várom, hogy elmenjek!:)))

Most nyitottak, és már kétszer voltál?? Alig vagy függő xD

2012. jún. 14. 10:30
 3/28 anonim ***** válasza:
59%

Iszonyatosan jóóó, majd meglátod :-)

Írjál majd neked hogy tetszett :)

2012. jún. 16. 14:38
 4/28 anonim válasza:
68%
Haaat, mi haverokkal voltunk mind a 2 helyen... A House of Horror Budapest (Lazar utca) magasan veri oket eredetisegben es minosegben... Azonkivul a fb oldalukon is folyamatosan a House of Horror kepeit osztogatjak. Mi mult heten voltunk a HH-ban, es teljesen profi a csapat :)
2012. jún. 22. 15:52
 5/28 anonim ***** válasza:
59%

:-DDDD mondja ezt egy Lázár utcai dolgozó :-DDD

Azt hiszem ezzel eléggé elárultad magad, hogy honnan is vagy való!

Ugyanis a Lázár utcai hely az aki az underground fear képeivel és reklámszövegeivel él, nincs saját gondolatuk!!! A legújabb hogy a horro labirintusát lopták el tőlük :D úgyhogy ennyit arról h ki lop kitől! A facebookos oldalon pedig elérhetőek az eddigi vélemények sok-sok embertől, ott is körbe lehet nézni ;-))))

2012. jún. 22. 18:13
 6/28 anonim ***** válasza:
63%

A képek amik a house of horror oldalon vannak azok az undergroundfear-ben dolgozó karakterek, legalábbis elég nagy része, tehát nem értem "KEDVES" miről is beszélsz. Persze, szar lehet hogy egy 3 hete nyitva lévő hely magasan ver mindenkit, ellenben a ti 30 percre hirdetett, de csak 15 PERCES, kretén műsorotokkal szemben.

Az új szerzeményetek pedig: A Halál labirintusa :-D bravó...arról is beszélj hogy kuponos akciót csináltatok nightmare in 6 of budapest néven h odacsaljátok magatokhoz a látogatókat, persze ha elmennek, más cég kiirás van meg más karakterek....erre a dumátok: ez a régi hely csak uj néven, meg a karakterek épp ma nem dolgoznak!!! Ez a fogyasztók megtévesztése....nem hiába van rengeteg ember felháborodva hogy milyen gusztustalan banda vagytok! Sosem fognak elismerni Titeket, mert leírtátok magatokat. Sajnos 10 kupont vettünk és szembesülnünk kellett azzal hogy nem az underground fearbe(pedig az ő bemutatkozó szövegük volt a kuponos oldalon kint, amit ti irtatok ki-ezt a kuponos cég mondta, hogy amit elküld a szerződő cég azt irják ki) hanem abba az ócska helyre kellett volna mennünk! szerencsére a pénzt visszautalták nekünk a kuponosok.

Úgyhogy kár itt próbálkoznod h milyen "szar hely" az undergreound fear, mert azt hiszem mindenki aki eddig volt ott elmondhatja h fantasztikusan jó, és nem hiába van tele velük a net és keresik őket állandóan riporterek!!

2012. jún. 22. 18:29
 7/28 anonim válasza:
Egyet ertunk, a fb-on is utana lehet nezni. De benezted, nem dolgozo vagyok, csupan egy horror rajongo, aki ellatogatott mindket helyre. Gyanuim szerint Te lehetsz bennfentes az hamis informaciok terjeszteset tekintve,de nem a rajongokat kene tamadni, ha velemenyt mernek alkotni. :-D A Halal Labirintusa cimet, tudomasom szerint Lakatos Levente iro adta a darabjanak :-D
2012. jún. 22. 18:34
 8/28 A kérdező kommentje:

Húha, micsoda kommentpárbaj :D

Na figyuzzatok, kiderítettük, hogy mi a helyzet.

Megnéztem mind a két honlapot, és elmentünk mind a két helyre, hogy teszteljünk.

A szereplők, akik a House of Horror-os honlapon ki vannak téve, nem voltak ott, kivéve az a torzomborz emberállat, fülétől farkáig 2 méter :D

A szereplőket mintha az utcáról szedték volna össze akkor 5 perce, nekünk nagy csalódás volt. :(

Amikor lementünk az Underground Fear-ben megtaláltuk gyakorlatilag az összes szereplőt, akik kint vannak a House of Horror oldalon, és akikről hallottunk is, a hentes, az idegbeteg csajszi, meg a Bohóc ♥

Nagyon megörültünk! Iszonyú jó volt a műsor, ötletes, marha jól kivitelezett szobákkal, amiket nem papírfalak választanak el egymástól, mint a House of horrorban. A szereplők baromi hitelesek voltak, mi szétsikítottuk a fejünket, még most sincs hangom :D

Úgyhogy be kell lássam, hogy az utóbbi kommentelő(k??)vel értek egyet, aki lophatott, vagy más tollával ékeskedhet az csak a HH lehet, mivel a szereplők az UF-ben vannak, és amit hirdetnek, az meg is valósul, míg a másik helyről csalódottan távoztunk, még el sem köszöntek tőlünk, semmi. Furcsa volt nagyon sajnos.

Úgyhogy az Underground Fear-t ajánlom én is mindenkinek, főleg, aki a régi Nightmare in Budapest-es szereplőket kedvelte! Mi tuti megyünk még a nyáron, a tulajdonosok is ott voltak, és azt mondták, hogy még lesznek újdonságok!

2012. jún. 22. 20:31
 9/28 A kérdező kommentje:
Egyébként én még májusban hallottam a horror labirintusról, mikor még meg sem nyitottak, azóta vártam, hogy mikor mehetünk, ez a Lakatos Leventés valami pedig új. Tehát nem hinném, hogy az UF lopott volna. :S
2012. jún. 22. 20:40
 10/28 anonim ***** válasza:
30%
Sajnos gusztustalan módon átvertetek engem és a barátaimat mert a kuponon nem a h o h állt hanem h nightmareinbudapest...és ti rohadtul nem azok vagytok. Azok a képek amikkel hirdettétek magatokat azok sem voltak ott nálatok!!!(a dumátok h ma nincsenek azok a karakterek,hát közlöm h rohadtul nincsenek is ott, hiszen az underground fearbe dolgoznak) Milyen okból is gondolod h bennfentes vagyok??? Ultra gázak vagytok!!!Mutassál már nekem egy képet amit szted ők loptak a te kis putri helyedről???
2012. jún. 23. 18:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!