A halálfalók hogy fürdenek anélkül, hogy megérintsék a Sötét Jegyüket?
Mert ugye úgy hívják Voldemortot....
Ez mindig is érdekelt. :D
Tényleg csak a filmben néz ki őrültnek és ápolatlannak. Ő szerintem az a típus, akinek, ha lehetősége van, ad magára. Csak a haja színe és eszelős tekintete különbözteti meg látványra húgától, Andromedától.
.
.
.
.
.
!SPOILER: Harry egyszer össze is tévesztette őket!
ja igen
SPOILER
Tonks anyjára hitte azt
#10 és #11 egyetértek veletek :) A filmben eléggé máshogy ábrázolják, nem olyan lenéző mint a könyvekben. Ott sokkal előkelőbbnek írja le Rowling, még ha tagadhatatlanul pszichopata is :DD
#12 Tonks anyja Andromeda, vagyis Bella húga :)
igen ezt tudtam
hárman nővérek, Bella, Narcissa és Andromeda
Nem lehet ezért zsíros Piton haja? Nem meri megmosni, mert jön Voldemort, neki meg épp folyik a sampon a szemébe.
Biztos megjárta egyszer, és fél hogy megint bekövetkezik...
Na de ennyit az OFF-ról, én nem vagyok járatos ebben a világban, a HP is inkább házi pálinkát jelent, csak végigolvastam az eszmefuttatást, és eszembe jutott, hogy friss tetoválással, amit nem érhet víz, úgy fürdik az ember, hogy egyfelől le van ragasztva celofánnal, másfelől kitartja a zuhany alól. Gondolom, valahogy így oldják meg, rákötnek egy kendőt hogy ne érjenek hozzá, vagy nem szappanozzák be, hanem csak hagyják, hogy végigfollyon rajta a víz. A víz hozzáérhet? Gondolom igen.
De sanszos, hogy kell valami koncentrálás, ha nem így lenne, és az írónő helyében nem tudtam volna kihagyni egy ekkora lehetőséget, hogy valaki véletlenül megidézi Voldemortot.
Köszönöm a hajamra tett megjgyzéseket! Egyébként csak akkor jön ha gondolatban is megvan a hívás, és csak utána az érintés.
Bellatrix Black Lestrange
Imádom ezeket a válaszokat! :D
Amúgy mi van, ha van valamilyen fürdető varázsige, ezért egyáltalán nem kell fürdeniük. Elég kevésszer említenek fürdést a könyvek során, csak annyit, hogy van a prefektusi fürdő, meg egyszer Ginny és Ron (talán?) elmennek fürdeni, mert sarasak lettek a kviddicsezéstől. Ellenben rengetegszer említik, hogy Harry olyan fáradt volt, hogy ruhástul elaludt. Ezek arra utalnak, hogy a varázslók nem igazán szoktak fürdeni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!