Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Ez milyen rejtvény lehet?

Ez milyen rejtvény lehet?

Figyelt kérdés
És hol tudnék hasonlót fejteni? A füles logikában néha szokott lenni de az havi magazin,és ha van is,csak egy. Nagyon szívesen fejtenék ilyet,de nem találom mi lehet a rejtvény neve. Tudnátok ebben segíteni,és hogy hol (leginkább online formában, akár app) tudnék ilyet fejteni? [link]

tegnap 20:57
 1/6 Kedves Vezető ***** válasza:

Mint írja:

Szám logika

tegnap 21:16
 2/6 A kérdező kommentje:
De így nem találok hasonlót sehol. Ha bírom ezt a google-ba nem ad ki ilyet. Egyébként ez már volt szamlogika és számok négyszer néven is,egyik sem ad ki a keresésre ilyet.
tegnap 21:18
 3/6 Kedves Vezető ***** válasza:
Akkor kénytelen leszel fülest venni/letölteni
tegnap 21:20
 4/6 A kérdező kommentje:

Veszek fülest 😅 de mint mondtam ez havi újság és abban sem mindig van. Szívem szerint minden nap fejtenék ilyet,nem csak két három havonta.

Esetleg hozzászólhatna olyan is,aki ért hozzá. :)

tegnap 21:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem is láttam még ilyet. Sudoku nem jó? Abból találsz rengeteget.
tegnap 23:47
 6/6 A kérdező kommentje:

Sajnos erre állt be az agyam. 😅 Sudokut nem igazán szeretem

Felmerült bennem hogy ezt a logika újság alkotói találták ki,mindig van benne pár elég extra rejtvény amit máshol sosem láttam. Ez viszont pár havonta felbukkan. Lehet kénytelen leszek írni nekik és rákérdezni.

Egyébként jártam már hasonlóan. Van egy másik fajta rejtvény amit imádok,hosszú idő volt míg valahol rábukkantam mesterlogika néven. Remélem ennek is meglesz a hivatalos neve.

ma 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!