Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Tudnátok fényképezőt ajánlani?

Tudnátok fényképezőt ajánlani?

Figyelt kérdés
Panasonic dmc- lz8 típusú van jelenleg. De úgy érzem, hogy kinőttem belőle. /számora már van egy kis hiányossága/

2012. jún. 4. 15:58
 1/2 anonim ***** válasza:

Mire van szükséged, és mennyi pénzt tudsz rá szánni?

A jelenlegi gépben van kézi rekeszállítás, záridőállítás, érzékenységállítás, színhőállítás, amitől olyan lesz a kép, amit szeretnél. Kellően hosszú és rövid záridőt lehet beállítani, van nagylátószög és tele tartomány, expokorrekció, többféle fénymérés. A megapixelek száma nem mérvadó, és a 8 az bőven sok ha csak fényképezel.

(ezeket kihasználtad?)

Egyedül a manuális élességállítás hiányzik, meg úgy eleve egy kicsi gépről van szó, de nem mondható butának.

2012. jún. 4. 16:13
 2/2 A kérdező kommentje:

Mindet kihasználtam.

Egyrészt ott kezdett problémákat mutatni mikor van egy nagyon minimális ellenfény. /teljesen lehülyíti a gépet/

Nem hozza azt a minőséget amit én szeretnék.

Tudod én nem úgy fotózok mint egy ált. fotós, hogy heti egy két alkalommal fotózok. Hétvégén oda vagyunk akkor viszem, családi összejövetelekkor kell. Iskolai eseményekre egy folytában hívnak fotózni. /a héten csak 3 eseményt kellett még/

Az ai módjáról meg inkább nem beszélek, az valami szörnyű. Inkább állítgatom úgy jobb lesz talán egy egy kép. /érdekes módon faterével nagyon jót csinálok ai.ban is tehár nem én cszem el./

2012. jún. 6. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!