Az idei Eurovíziós fesztiválon melyik ország száma tetszett a legjobban?
Figyelt kérdés
Én a svédeknek szurkoltam, de tetszett még az azeri, a görög és az ír előadás is. De a 26 számból nekem kb. 20 tetszett. És neked?2012. máj. 27. 17:31
1/17 anonim válasza:
Nemkem az izlandi, a francia és a dán tetszett a legjobban, de a svéd, a svájci és az azeri sem volt rossz.
2/17 anonim válasza:
Sok jó szám volt, de - lehet, hogy az életkorom miatt - kiemelkedőnek tartom Engelbert Humperdinck számát. Gyönyörű a zenéje és elképesztő, hogy egy 76 éves embernek ilyen tiszta, erőteljes és bársonyos legyen még a hangja! Persze nem ma kezdte a szakmát:) Érdemes a Youtube-n is meghallgatni.
4/17 anonim válasza:
és valahol visszalehet nézni egybe az egészet?
5/17 anonim válasza:
Nekem a magyar tetszett,szerintem óriási volt,de várható volt,hogy nem fog nyerni, mert itt ugye magyarok,legalábbis Magyarországon élő magyarok nem szavazhattak.
6/17 anonim válasza:
Azerbajdzsán - gyönyörű és a szövege :)
valamint az Olaszok...nekem az olyan jó kis pörgős :)
7/17 anonim válasza:
Itt visszalehet nézni:
Oroszország, Törökország, Görögország tetszett a legjobban nekem.
Amúgy egy szám sem volt ami különösebben megfogott volna, vagy lehet még nem hallgattam őket eleget... :)
8/17 anonim válasza:
Franciaország, Svédország, a magyarok és persze ALBÁNIA.
számomra a többi felejthető volt, kivéve azokat, amik borzalmasak voltak.
sajnálom, h a Compact Disco ennyire kevés pontot kapott, ennél többet érdemeltek, de legalább a győztes helyezésével egyetértek...
10/17 anonim válasza:
Albánia és a Compact Disco...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!