Hol találom az Eurovíziós Dalfesztivál weboldalát, ahol fent van az összes ország dala? Amúgy mi a véleményetek a Compact Disco-ról?
Figyelt kérdés
2012. máj. 25. 18:55
1/5 anonim válasza:
http://www.youtube.com/user/eurovision?feature=results_main
BTW én első hallomásra szerelmes lettem a Sound of out hearts-ba. :)
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) ezzel én is így vagyok :)
2012. máj. 25. 22:30
3/5 anonim válasza:
Én nagyon megszerettem a Compact Discot, más számait is meghallgattam, tetszenek nagyon.
Szerintem sokkal jobb helyezést érdemeltek volna (legalább top 12), de tudjuk, hogy ez nem erről szól, hogy ki milyen jó. Döntőben szerintem még jobbak is voltak a srácok, mint az elődöntőben.
4/5 anonim válasza:
eurovision.tv
ott van, hogy History
ott utána válaszd, hogy By year, és ott van évek szerint, és az eredmények is...de a wikipédián is fent van minden országé
5/5 anonim válasza:
Szuper,de átlag 4hangot mindig lenyúlnak,de szerintem még nem olyan nagy gáz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!