Az animések kitaszítottak, a könyvmolyok depressziósak. - ki mennyire ért ezzel egyet?
Én animes vagyok és nem vagyok kitaszított. Vannak barátaim, járok bulizni, olvasok is mellette, más filmeket is nézek.
20/L egyemista
hát vannak akik nem de pl én asszem az vagyok vagyis kitaszított , régebb a suliban 5-8ban nem fogadtak nagyon el s le is néztek lehet ezért merültem el ennyire az animékben.És nemcsak 10-12 éves koromban szerettem őket hanem ma is talán ez az oka.Most pedig társaságban alig vegyülők el emiatt.Amiatt pedig engem is lenéztek az ez hogy animéket nézek , rengetegszer lecsufolt még az akkori legjobb barátnőm is emiatt(aki hát nem is volt annyira az így belegondolva).A könyvmoly dologról pedig nemcsak depressziosok olvasnak sokat hanem azok is akik egyszerűen művelödni akarnak vagy unatkoznak stb.
Szoval senki se érezze szarul magát ha lenézik mert animés, én ma már őket nézem le mert kezdik hogy gyerekrajzfilmek, na megnézném milyen képet vágnának az elfen lied vagy a SHiki után :)) :P
Szoval ez a két dolog nem mindenkire igaz!
A Higurashi no naku koro ni is ebbe a kategóriába tartozik, de nekem ilyen tekintetben még a Togainu No Chi tetszik. Vannak kifejezetten gyerekeknek való anime-k, de hát rengetek van ami 16+ és 18+, szóval nem lehet leszólni. Mindenki megtalálja a korosztályának valót :D
Én voltam az első is. Üdv! :)
Animés és könyvmoly is vagyok.
Kitaszított, na az igen, de nem depressziós...csak fura. Na mindegy, én egyetértek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!