Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hányan láttatok kriptidet?...

Hányan láttatok kriptidet? (részletek lent)

Figyelt kérdés

Hányan láttatok kriptidet? Pl.: Fanyüvő, Görényember, Hundraco, Lóember, stb...

Ha szükséges itt van miről ismerhetitek fel:

Fanyüvő: Magasabb mint egy átlagos ember, nagyon vékony testalkata van, különösen hosszú végtagjai, humanoid, ritkás szőre van, a színe általában fehér, szürke, barna vagy fekete. Általában éjszaka látni.

Görényember: Hasonlít a jetire, csak görnyedten jár, büdös szaga van és vastag bundája.

Hundraco: Egy madárszerű lény melynek szárnyfesztávolsága meghaladhatja a 2 métert.

Lóember: Lószerű feje van, vékony szőre és képes 2 lábon ill. 4 lábon is járni.

Chupacabra: Általában éjszaka látni, szőre fekete vagy szürke, négy lábon jár és a szeme vörösen világít.

2012. ápr. 19. 15:21
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy vicc a kérdés, de én egyszer láttam az erdőben valami fura szerzetet.
2012. ápr. 19. 15:29
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
én egyszer azt hittem láttam a görényembert, de csak a szomszédom, Béla volt
2012. ápr. 19. 15:29
 3/7 A kérdező kommentje:

Első: Nem vicc, tényleg kriptozoológiával foglalkozom. És nyugottan leírhatod a történetedet.

Második: xD

2012. ápr. 19. 15:32
 4/7 anonim ***** válasza:
Görényembert már sokat láttam, minden stimmel csak vastag bundája nem volt.
2012. ápr. 19. 15:32
 5/7 anonim válasza:
Fanyűvő és Chupakabra létezik a többi leírt hülyeséget a gyksok találták ki, hog ylejárassák vele a józan ezósokat !
2012. ápr. 19. 16:22
 6/7 A kérdező kommentje:

utolsó: nem tudom, én több történetet is hallottam róluk...

utolsó elötti: Hol láttad, és mikor? Leírod a sztorit? or elküldheted e-mailba:

dinobuster112@gmail.com

2012. ápr. 19. 16:34
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Későn de válaszolok:

Én is nem hivatalosan de foglalkozom kriptozoológiával. Én kriptidet még nem láttam élőben, de megvan róluk a véleményem:

Fanyűvő: Akár létezhet az Északi-Középhegység magasabb területein, kb. 800-1000 m magasságban megélhet, hisz valószínűleg úgy mint a legtöbb emberszabású mindenevő, tehát állati és növényi eredetű táplálékot is magához vehet. Víz is van folyók, tavak. A körülmények tehát megvannak, de a kérdés az hogy kialakult-e ez az élőlény, esetleg a hiányzó láncszem? Köztudott hogy nálunk él(t) az Ügyes Majom nevű állat, amire egy ideig azt hitték, hogy a hiányzó láncszem ám kiderült hogy tévedtek. Lehet hogy hazánk eldugott részein fennmaradt? Ki tudja? Biztos jól rejtőzködik barlangokba stb., hisz intelligens, ha létezik.

Görényember: Semmi bizonyíték kitaláció, tévedés.

Hundraco: Ha új állatfaj lenne tudnánk róla? Jó kérdés, lehet hogy nagyon magasan él és csak költeni jár le! Fennmaradt dino? Lehet, de már nem úgy nézne ki mint jó pár millió éve... Szerintem inkább sassal, egerészölyvvel keverik össze, bár ne feledjük az Alföldön kevesen élnek, észrevétlen maradhat gyakorlatilag...

Lóember: lásd: Görényember

Chupacabra: A magyar Chupacabra kitaláció, a Dél-Amerikain érdemes elgondolkozni, nemsokára írhatok róla bővebben, de szerintem közhiedelem, a gazdák nem vállalják föl, hogy az ő hibájukból ilyenek az állataik, és ráfogják egy kriptidre...

2013. ápr. 23. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!