Minden héten beb*szni és össze-vissza kurogatni. Ez a mai fiatalság szórakozása?
Nekünk is ez volt a szórakozásunk. Nem bánom egy percét sem.
Persze, a piálást idővel elhagytuk.
úgy látszik (az előttem szólókból ítélve, és a környezetemre alapozva), hogy ez a szórakozás.
Akkor én vagy nem vagyok fiatal, vagy nem vagyok "mai"...
Én nem ebben lelem örömöm. 20f
Én nem kinőttem, vagy éretté váltam ahhoz, hogy elmondhassam, nem szórakoztat ez, hanem SOHA NEM IS VONZOTT!
Nem mondtam, hogy irigyeljetek, sem hogy nézzetek fel rám.
béke!
23:31 Ha nem az volt a célod, akkor elnézést, de abból a stílusból, ahogy írtál, az jött le, hogy te felsőbbrendűnek érzed magad, csak mert nem jársz szórakozni.
Itt egyetemen az ember legalább egyszer a héten elmegy bulizni, kocsmázni stb, ha nem többször, de ettől függetlenül tanulnuk kell mint az állat, ha akad szabadidőnk, akkor olvasunk, tanulunk, a barátainkkal vagyunk. Én speciál egész nap a könyvtárban szoktam lenni és tanulni (persze ha nincs órám), aztán este meg mehet a buli. És ez teljesen jól van így, a legszebb évek ezek.
12:53
Élvezd, és tanulj minden dologból. Azért nem merem negatívan véleményezni az életmódodat, mert nem ismerem. :\
Tudatlanul meg elég nyers a fogalmazásom! Elnézést érte!
Azt mondom, hogy amíg másokat nem károsít egy ember viselkedése, addig mindenki azt csinál, amit akar! :)
ihat, dughat, drogozhat... magánügy! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!