Mi az a "flegmah"?
Fikablogokon szoktam látni hogy főként a kisebbséghez tartozó fiatalok tesznek fel magukról ilyen-olyan fotókat amin büszkén kommentálják hogy ők bizony "felgmah"-k.
Azt tudtam hogy olyan szó van hogy flegma, de ezt az én eddigi ismereteim szerint nem dicséretként használták.
Ennyire megváltozott volna az értékrend 20 év alatt?
ez szerintem szinte ugyanazt jelenti amit az eredeti H nélkül
csak manapság ez már dicséretnek számít
Mint az, hogy ha egy férfi úgy néz ki, mint egy homoszexuális. Számomra ez sem lenne dicséret, de most ez a menő.
Szóval szerintem ugyan az csak mostanában, minden szó végére tenni kell egy H betűt, hogy legyenek valakik.
Én a "páwa" jelzőt nem értem, ha normálisan átgondolom, egy olyan emberre mondhatják aki úgy viselkedik mint a páva. Kirívó színekkel, viselkedéssel, "díszekkel", magára vonja a figyelmet, magyarul úgy néz ki mint egy meleg...
Ahogy a képeket is végignézem. Nekem ez se lenne dicséret, nekik az. (pedig én sem vagyok öregebb náluk csak 22éves vagyok)
Itt is megjelenik a W a V helyett, ezt sem értem mire jó...
Páwah = PólusÁrkádWestendAréna és a "h" az csak divat a szavak végén. Plázap...kra szokták ezt mondani.
Nagyon elszomorít engem is ez az egész. Én csak 23 éves vagyok, de eszméletlenek a mai tinik.. Siralmas.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!