Csak én vagyok úgy vele h discoba tuti h nem smárolok?
mert nézzetek hülyének de én amikor érzem a pasin h le akar smárolni tehát így szembe táncolunk és stb én olyankor mondom az h bocsi de mennem kell.
ezzel csak én vok így?
és ha már itt tartunk hol lehet pasizni mm úgy hogy abból legyen is vmi.
discoba járok de nem azért h pasizzak hanem a tánc meg a hangulat zene miatt mert nekem az nem kell h pasi ivott akkor msn címcsere stb másnap azt se tudja ki voltam.
tehát így nem lehet pasit szerezni:S
tanácsok tapasztalatok?
15/L(ja senki ne jöjjön azzal h milyen naiv vagyok meg 15 évesen ne járjak bulizni mert szerintem nem ez a kérdés és ez az én dolgom.)
köszi
Jó úton jársz,maradj ilyen :)
Bárhol lehet pasizni. Könyvtár,koncert,boltok,utca,stb. Szerintem az egyik legjobb ismerkedési mód hogyha pár barátod,barátnőd elhívja azokat a haverjait egy közös programra,akiket te nem ismersz. Ha nincs témátok,ők majd elbeszélgetnek,ha meg van,akkor meg úgyis lekopnak a barátok hogy "kettesben hagyjanak titeket".
Sok szerencsét!:)
köszi már kezdtem félni h csak én vok ilyen "régimódi" de akkor is.
mert szerintem azért discos kalandból sose lesz semmi!
nem pontozlak le mert érdekelnek a vélemények ennyi.
van aki ilyen van aki olyan ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!