Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Csak én vagyok úgy vele h...

Csak én vagyok úgy vele h discoba tuti h nem smárolok?

Figyelt kérdés

mert nézzetek hülyének de én amikor érzem a pasin h le akar smárolni tehát így szembe táncolunk és stb én olyankor mondom az h bocsi de mennem kell.

ezzel csak én vok így?

és ha már itt tartunk hol lehet pasizni mm úgy hogy abból legyen is vmi.

discoba járok de nem azért h pasizzak hanem a tánc meg a hangulat zene miatt mert nekem az nem kell h pasi ivott akkor msn címcsere stb másnap azt se tudja ki voltam.

tehát így nem lehet pasit szerezni:S

tanácsok tapasztalatok?

15/L(ja senki ne jöjjön azzal h milyen naiv vagyok meg 15 évesen ne járjak bulizni mert szerintem nem ez a kérdés és ez az én dolgom.)

köszi

2009. jún. 14. 16:35
 1/6 anonim ***** válasza:
Végre egy normális lány. Gratulálok.
2009. jún. 14. 16:59
 2/6 anonim ***** válasza:

Jó úton jársz,maradj ilyen :)

Bárhol lehet pasizni. Könyvtár,koncert,boltok,utca,stb. Szerintem az egyik legjobb ismerkedési mód hogyha pár barátod,barátnőd elhívja azokat a haverjait egy közös programra,akiket te nem ismersz. Ha nincs témátok,ők majd elbeszélgetnek,ha meg van,akkor meg úgyis lekopnak a barátok hogy "kettesben hagyjanak titeket".

Sok szerencsét!:)

2009. jún. 14. 17:04
 3/6 anonim válasza:
100%
Igazad van én is rendszeres discóba járó vagyok de én nem smárolom le rögtön a csajt!Jó jó néha néha smárolok csajokal de akkor a csaj kezdeményezi!Na szoval egyáltalán nem gáz én például nem szoktam csak üditöt ini buliba s inkább kihivom a csajt s kint ahol nincs olyan hangos zene beszélgetek vele s ugy ismerkedek szerintem az jobb mint rögtön lesmárolni!! F/20
2009. jún. 14. 17:16
 4/6 A kérdező kommentje:

köszi már kezdtem félni h csak én vok ilyen "régimódi" de akkor is.

mert szerintem azért discos kalandból sose lesz semmi!

2009. jún. 14. 18:10
 5/6 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem vagy gáz sem régimódi,egyszerűen ha nem hát nem.Tudjuk jól hogy a diszkós kapcsolatoknak nem sok jövője van 100ból ha 5-10 együtt marad vele,ezek nem szólnak többről mint ott helyben egy smaci vagy kettő vagy van aki tovább is megy de ennyi.Én ha elmegyek smacizok,mert ez nem igazi csók,csókolni akkor szoktam ha szeretem,ez csak smaci ami testi kielégülés de semmi egyéb...pontozzatok le nyugodtan,felvállaom ennyi:)
2009. jún. 14. 19:04
 6/6 A kérdező kommentje:

nem pontozlak le mert érdekelnek a vélemények ennyi.

van aki ilyen van aki olyan ennyi.

2009. jún. 14. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!