Kepek kérdése:
18 éves kor alatt discoba be lehet menni este 10 ora után felnött kisérettel?
Figyelt kérdés
tehát egy 19 éves beviheti?!.ez a törvény?
májustol modositják ha a hely 300 féröhelyesnél több nem mehet 18 alatt be sehogy .
tehát mehet egy 16 éves kocsmába pub-ba kisebb disco-ba
egy 19 évessel bár nem vehet cigit alkoholt.
ugyis kap az idössebtöl...
2011. márc. 13. 05:34
1/1 anonim válasza:
Szerintem az adott rendezvény szervezőjének a dolga lenne már a buli meghirdetésénél jelezni, hogy hány éves kortól lehet bemenni. Amerikai koncertek, bulik plakátjain mindig jelzik, hogy 18+ vagy 16+ vagy esetleg 14+ (igaz, ezt a legutóbbit még nem láttam sehol, de fene tudja, lehet, hogy ilyen is van). Így senki nem menne oda feleslegesen.
Bár néhány diszkó plakátján itthon is láttam jelzést, de szinte kivétel nélkül csak azt, ha a buli 18+os, más esetben nincs semmilyen jelzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!