Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Szerintetek mien lett? (idézet)

Szerintetek mien lett? (idézet)

Figyelt kérdés

Van mikor elgondolkozok azon vajon milyen lesz az életem,

eddig sokat csalódtam,bíztam sok mindenben

de rájöttem hogy mindenért küzdeni kell,valaki tud ,valaki nem,

valaki csak él,valaki remél,valaki pedig küzd,és van olyan hogy valakinek semmi sem sikerül..

2012. márc. 8. 14:37
 1/4 anonim válasza:
Szerintem nem jó helyre tetted fel a kérdésed :D De ha már itt tartunk nekem Sp- maradnék c. száma ugrott be 1ből ("valaki remél,valaki csak él "
2012. márc. 8. 14:47
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez nem idézet. De amúgy jó, van értelme meg érthető és igaz is de vannak benne máshonnan vett részek is mint már az előző említette.
2012. márc. 8. 15:07
 3/4 anonim válasza:
Bocsi hogy beleszólok tudom nem fog tetszeni de rohadt idegesítő hogy azt hogy "milyen" ly nélkül írtad. Bocsánat mégegyszer. :/ De nagyon zavar.
2012. márc. 14. 20:06
 4/4 anonim válasza:

Mit kérsz bocsánatot? Én se kérek, h itt terjesztem az oldalam!! :D

De amúgy nekem az az idegesítő, amikor vhonnan ivesznek részeket, és azt mondják, h "saját". Hát oké.

Itt van pár saját, néééhol...

[link]

Na jó bevallom, az enyimé :D

2012. júl. 31. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!