Nektek mi a kedvenc idézetetek?
Imádom az idézeteket, és kíváncsi lennék arra, hogy Nektek melyek a kedvenceitek!
Megtennétek, hogy leírjátok nekem?
Köszi! :)
Az embert a kapcsolat teszi naggyá, melyben részt vesz, s a szerep, melyet felvállal. A kapcsolatot pedig az áldozat teszi naggyá, melyet meghoz érte. - Varga Endre Gábor, író
Őtőle mondjuk sok más nagyon idéznivaló származik.
Sok van. :) Egyszer kiírtam egy kis füzetbe egy csomó motiváló, szép idézetet, talán ezek a kedvenceim, mert erőt adnak:
"Jobb megtenni és megbánni, mint megbánni, hogy nem tettem meg." /Giovanni Boccaccio/
"Bár bánat a szívnek távoli dolgok után vágyódni, vágyaidat ne tekints hiábavalónak: ami mára megvalósult, tegnap még képzelet volt" (Hioszi Tatiosz/
Einsteintől:
"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok őrült, vagy mindenki más?"
"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
Billie Joe Armstong:
"Baromi jó érzés, hogy tudtam venni anyámnak egy házat, és hogy a kishúgom sem szenved hiányt semmiben. viszont én még mindig ugyanazokat a típusú gatyákat hordom, amiket suttyó tinédzser koromban."
"Azt hiszed az életed kemény? Próbáld meg a szüleidét élni!"
Mike Dirnt:
"Minden vallásos hit alapja a Star Wars!"
anyu:
"Ne idegeskedj! Olyan leszel mint a mosottsz@r mások hülyesége miatt."
apu:
"Az én gyerekem lázad és én ebben teljesen támogatom"
Csak néhány:D
˝Az embert el lehet pusztítani,de legyőzni nem lehet soha.˝
Hemingway-Az öreg halász és a tenger c. könyvéből
Nem szeretem az idézeteket, de Leiner Laura nagy igazságot írt a Szent Johanna gimi c. könyv 5. részében:
"Szétesni könnyű, és önmarcangoló életet élni sem nehéz, a sírásról már nem is beszélve. De kihúzni magunkat, túllépni a hibán és továbbmenni? Na, ez az, ami baromira kemény meló, viszont nagyon megéri."
Ez egy Punnany Massif dalszövegből van:
"Könnyebb megszerezni valamit, mint elveszíteni,
mert ami egyszer már tied volt, nehéz azt elfeledni."
Előző vagyok. Még ez jutott eszembe, ami biztos egy filmből van, de egy másik Massif számban hallottam:
"Az egész élet egy kibąszott szépségverseny. Iskolába járunk, aztán egyetemre, aztán meló. Kapják be. Csináld, amit szeretsz, a többit pedig sząrd le."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!