Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogy viselkedjek egy discoban?...

Hogy viselkedjek egy discoban? LENT

Figyelt kérdés
Soha nem voltam még és nem merek elmenni,igényes nagyon jó discóba mennék pár haverral ők sem voltak még és nem tudom hogyan kell viselkedni mondjuk bemegyek és egyből táncolni vagy először kérni egy italt vagy ha meguntam a táncot mit csináljak?Közeledjek-e lányokhoz ha igen hogy ?vagy csak táncoljak stb... Egyébként jólöltözött srác vagyok eddig nemigzaán érdekelt a disco most igen de nem merek elmenni! 17
2012. márc. 4. 19:46
 1/3 anonim ***** válasza:

Unokatesóm is félt, csak ő 25 éves volt és lány.Nem ivott, nem táncolt,mindenkitől menekült.Ráadásul "nagymamásan" volt öltözve,bár ez volt a legkisebb baj.

A legrosszabb, amit tehetsz egy diszkóban az az, ha félsz.Mégis, mitől?Ott úgy szórakozol, ahogy akarsz, senki sem fogja figyelni.Ha kedvesen próbálsz ismerkedni a lányokkal, abból sem lehet baj.

2012. márc. 4. 19:56
 2/3 anonim ***** válasza:
Habár lány vagyok, talán szolgálhatok pár hasznos tanáccsal :) Odamentek a helyhez, ha nagyon igényes akkor biztos drága a pia, érdemes előtte egy olcsóbb helyen alapozni, de ne idd le magad a sárga földig mert nem fognak beengedni. Ha bejutottál, akkor vagy elmentek táncolni vagy kikértek inni valamit, de mivel általában nagy a tömeg ezért a tánctér meg a pult kb egybefolyik szóval nem igazán látszik hogy ki hol is van. Ha megtetszik egy csaj akkor szemezhetsz vele, ha látszik hogy érdekled akkor odatáncolsz és elkezdesz vele táncolni, ha hagyja! ez fontos, hogy ne nyomulj, ha leráz akkor menj tovább keress más csajt. Hidd el egy csomó csaj van aki akárkivel szívesen táncol szóval ne add fel. Soha ne közelíts csak úgy hátulrol egy csajhoz mert azt nagyon nem csípjük. Mivel elég hangos a zene nem fogtok sokat beszélgetni. Ha nagyon felforrósodna a téma, megpróbálhatsz smárolni vele, ez a lányon is múlik hogy hagyja-e, szóval ne csak úgy lekapd. Az úgy elég gázos ha a fiúk egy csapatban táncolnak szóval mindenképp keress egy csajszit ;) és ne ijedj meg ha egy falkában vannak, bátran menj oda, ettől csak mégjobban fel fognak figyelni rád. Ha megunod a táncot akkor keress új csajt, kérj egy új italt. Sok szerencsét, jó bulizást :).
2012. márc. 5. 01:10
 3/3 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, én is sokáig féltem ilyen helyekre menni mert azt hittem hogy hú de nagy dolog, túlizgultam. Lazíts, engedd el magad, nem dől össze a világ ha bulizni mész :) Fő a magabiztosság!
2012. márc. 5. 01:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!