Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan viselkedjek a discoban?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan viselkedjek a discoban? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
én mindig mikor elmegyek bulizni szépen felöltözök meg smink meg minden. aztán mikor ott vagyok állítólag naon úgy táncolok mint vmi oan lány... pedig én nem azt szeretném h ezt lássák rajtam de am meg imádok mozogni a táncparketen... mit tegyek h ne legyek oan lány?
2009. jún. 5. 23:27
 1/9 anonim ***** válasza:
81%
háttt ezz naon oan kérdi h mos nem is lehet így mit mondani étted
2009. jún. 5. 23:34
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Amíg csak úgy táncolsz, mint egy "oan lány" (ezt de alaposan megfogalmaztad!), addig semmit sem kell tenned ahhoz, hogy ne légy "oan lány". Ha úgy táncolsz, hát úgy táncolsz, ez van, így érzed jól magad. Persze, lehetne tanácsot adni, hogy ne rázd magad, ne tedd ezt, ne tedd azt, inkább amazt - de akkor meg görcsölnél egész éjszaka, hogy el ne ronts valamit, annyit meg nem ér. Egyébként is, aki ott lát, annak kilencvensok százaléka elfelejt másnapra - főleg, ha csak táncolsz és semmi többe nem kezdesz bele. Akkor meg nem mindegy?
2009. jún. 5. 23:36
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
hát igazából nem nagyon tudok erre mit mondani:S ne viselj túl miniszoknyát, öltözz ki, de azért ne úgy mint egy r*banc esetleg még próbálj meg táncolni otthon a tükör előtt aztán meglátod hogy milyen mozgásokat "nem érdemes" csinálnod;) bocsi, de jobbat nem tudok mondani 18/L
2009. jún. 5. 23:38
 4/9 anonim ***** válasza:
96%

Ja, ja igen. Öltözz egy kicsit szolidabban, kicsit a sminkből is vegyél vissza és már nem leszel annyira kirívó, mint egy "oan lány" és senki nem fogja azt gondolni, hogy oan vagy. Azt egyébként legjobban az külső megjelenésből veszik le az emberek. Vannak nagyon sz.rul táncoló q.vák is.

Táncolni viszont táncolj csak, ahogy jólesik, arra való a diszkó.

Azé ecce megskubiznám h mien az amikor úgy táncolsz mint a zoanlány... :)

2009. jún. 6. 01:48
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Húúh te is hasonló cipőben jársz ,mint én!Én is tök ugyanigy normális lány vagyok annak is tartannak mások,de amikor elmegyek a barátnőimmel bulizni ,(szépen kikészitem magam,szép smink haj,de pl szoknya stb sose) ,akkor én is úgy táncolok ,mint egy r.banc állitólag.

Múltkor az egyik barátnőm nővére is beszólt barátnőmnek ,h te jó ég láttalak a múltkor a buliba azzal a csajjal ..miért barátkozol vele olllyan r.banc...

aztán barátnőm leszólta h nem is ismer engem ,életünkben nem beszéltünk..meg semmi és mondta neki a lány,h hát azért gondolja igy mert hát tökre úgy táncolok...

amikor ezt meghallottam elég rosszul esett,én odáig nem is gondoltam h ez jön le az embereknek rólam tánc közben,de elég hamar rájöttem h ezen úgysem tudok változtatni!ezek a mozdulatok belölem jönnek a zene hatására,ha máshogy táncolnék az tök gáz és mü lenne!És a lényeg ,h tudom magamról h nem vagyok olyan ,a barátaim és az ismerőseim is tudják...hát akkor meg mit számit mit gondolnak mások!Sztem te se törödj vele ...ha csak a táncod olyan és Te magad nem az nem gáz!=)

2009. jún. 6. 08:43
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Üdv a klubban kedves kérdező, és utolsó válaszoló. Én is így vagyok vele. De gondolom szexi, jó mozgásotok van, ezért minősítenek be ribancnak. Ezek csak irigyek. Ennyi. És (tapasztalatom szerint) a fiúk szerint szexi!
2009. jún. 6. 10:45
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát, a barátnőm gyerekkora óta táncol, a vérében van, és elég erotikus mozdulatokat is felhasznál akkor, amikor bulizik... Mégsem mondta róla eddig senki, hogy úgy táncol, mint egy k*rva. Szóval gondolkodj el, hogy miket csinálsz tánc közben, lehet, hogy tényleg vannak olyan mozdulataid, amik már nagyon túlmennek minden határon.
2009. jún. 6. 10:53
 8/9 anonim ***** válasza:

esetleg tanulj meg magyarul. Elég mókás ez az írásmód.

Ne rázd annyira a segged és nem leszel oan.

2009. jún. 6. 17:20
 9/9 Piciregica válasza:

én is nagyon rázom magam a discoban...a barátnőim irigyelnek a csípőmozgásomért,meg a pasiknak is bejön.

Am nem leszel "olyan" ha nem viselkedsz úgy.Tehát attól,h rázod magad més nem leszel r*banc...amikor odajönnek hozzám a pasik,nem táncolok mindegyikkel,hanem lepattintom őket,mert nem vagyok mindenki p*csája.Az exemmel táncoltam egyedül.

2010. aug. 18. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!