Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viselkedjek a discoban? (bővebben lent)
Ja, ja igen. Öltözz egy kicsit szolidabban, kicsit a sminkből is vegyél vissza és már nem leszel annyira kirívó, mint egy "oan lány" és senki nem fogja azt gondolni, hogy oan vagy. Azt egyébként legjobban az külső megjelenésből veszik le az emberek. Vannak nagyon sz.rul táncoló q.vák is.
Táncolni viszont táncolj csak, ahogy jólesik, arra való a diszkó.
Azé ecce megskubiznám h mien az amikor úgy táncolsz mint a zoanlány... :)
Húúh te is hasonló cipőben jársz ,mint én!Én is tök ugyanigy normális lány vagyok annak is tartannak mások,de amikor elmegyek a barátnőimmel bulizni ,(szépen kikészitem magam,szép smink haj,de pl szoknya stb sose) ,akkor én is úgy táncolok ,mint egy r.banc állitólag.
Múltkor az egyik barátnőm nővére is beszólt barátnőmnek ,h te jó ég láttalak a múltkor a buliba azzal a csajjal ..miért barátkozol vele olllyan r.banc...
aztán barátnőm leszólta h nem is ismer engem ,életünkben nem beszéltünk..meg semmi és mondta neki a lány,h hát azért gondolja igy mert hát tökre úgy táncolok...
amikor ezt meghallottam elég rosszul esett,én odáig nem is gondoltam h ez jön le az embereknek rólam tánc közben,de elég hamar rájöttem h ezen úgysem tudok változtatni!ezek a mozdulatok belölem jönnek a zene hatására,ha máshogy táncolnék az tök gáz és mü lenne!És a lényeg ,h tudom magamról h nem vagyok olyan ,a barátaim és az ismerőseim is tudják...hát akkor meg mit számit mit gondolnak mások!Sztem te se törödj vele ...ha csak a táncod olyan és Te magad nem az nem gáz!=)
esetleg tanulj meg magyarul. Elég mókás ez az írásmód.
Ne rázd annyira a segged és nem leszel oan.
én is nagyon rázom magam a discoban...a barátnőim irigyelnek a csípőmozgásomért,meg a pasiknak is bejön.
Am nem leszel "olyan" ha nem viselkedsz úgy.Tehát attól,h rázod magad més nem leszel r*banc...amikor odajönnek hozzám a pasik,nem táncolok mindegyikkel,hanem lepattintom őket,mert nem vagyok mindenki p*csája.Az exemmel táncoltam egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!