Hogy mentek discoban? Mivel mentek? Hány fős társasággal és mit csináltok a buli alatt?
Gondolom van aki előtte összeül a haverokkal inni.
Egész buli alatt gondolom nem táncoltok. Szoktattok közben is inni, csocsózni?
Mivel mentek? Mentél már autóval úgy hogy te vezettél?
Ha a buli kb 3-ig tart mert utána nincs sok ember, de csak busszal tudsz hazamenni ami másfél óra múlva megy akkor addig mit csinálsz?
Én ritkán szoktam olyan messzire menni,hogy kocsival vagy busszal kelljen menni.Általában gyalog,esetleg taxival.Viszont ha mondjuk másik városba megyek,általában olyan helyre szoktam menni,ahova direkt szervezett buszok vannak,amik elvisznek egészen a disco parkolójáig és ott várnak egészen addig,amig nincs vége a bulinak.Ha nincs lehetőség ilyenre,akkor 3-an,4-en összedobjuk a pénzt taxira.Néha szoktunk bemelegíteni is az estére,valamelyikünknél összejövünk és iszogatunk egy kicsit,megalapozzuk a hangulatot.Természetesen nem szoktuknk egész este táncolni,de általában minden disconak van ilyen kávézós,vagy étterem része is,ahova be lehet ülni egy kicsit lazítani,beszélgetni,ha elfáradtunk a bulizásban.
Olyan még nem volt,hogy nekem kellett volna vezetni,buliból hazafelé,de nem is szivesen vállalnám be,még akkor sem,ha nem iszom alkoholt,mert egyébként sem szeretek éjjel ill hajnalban vezetni.
22/L
-Ahogy csak bírunk,
-kocsival,
-amennyien beférünk az autóba,
Bulizunk,csajozunk,iszunk ha minden összejön akkor dugunk is.
Mit lehet még csinálni 1 buliba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!