Melyik böngésző a jobb? IE9 / FF 10. 0.2. / GC 17
Bár az IE állítólag már nem olyan szörnyű, mint régen, elég biztos vagyok benne, hogy a másik 2-höz képest még mindig egy rakás szar.
FF vs Chrome lehet a kérdés, Chrome népszerűbb, több embernek van, szóval az emberek szerint az jobb, viszont sokaknak az FF jön be jobban.
Chrome gyorsabb és kevesebb memóriát zabál, ez nagy előnye, illetve szép letisztult dizájn, nem takarja ki a fél képernyőt a fenti sáv (bár egy ideje már FF sem), szóval szerintem Chrome.
Köszönöm a válaszodat!
A többiekéét is várom...
Bár nem értem miért várod ennyire mások válaszát, szedd le mindegyiket, és amelyik jobban tetszik azt használd, nagyobb baj egyikkel sincs, Chrome-mal FF-fel meg pláne.
De ha tényleg ennyire érdekel, akkor olvasgass:
IE a leggyengébb, komoly lemaradással az FF és GC-hez képest.
A Microsoft lesz*rta a szabványokat, HTML 5 támogatása förtelmes. Amúgy egész biztonságos böngésző, sajna pár dologban lassú.
Chrome a leggyorsabb, megbízható is és sokoldalú. FF is gyors, kicsit talán sok memóriát eszik, de ettől függetlenül tudom ajánlani, mert jó böngésző nagyon. Chrome talán kevésbé biztonságos az FF-hez képest... persze ezeket a dolgokat nehéz megmondani. Évek óta Chrome használó vagyok elsősorban és se vírust nem töltöttem le (Avast! Home antivírusom van), azon felül azért fontos, hogy elég biztonságos helyeket látogatok.
IE10 ahogy láttam, elég jó HTML5 terén, amúgy vannak nagyon jó tulajdonságai a HTML5-nek, de pont az ilyen dolgok, mint az IE akadályozzák az elterjedését, mert a weblapfejlesztők nem mertnek olyan oldalt csinálni, ami pl. IE-n nem jelenik normálisan.
Ha kijön az IE10 végleges, adok neki egy esélyt, lehet, hogy jó lesz. Nálam a Chrome a győztes, de valamiben a FF jobb, valamiben az IE9.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!